Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/fragmenti2

Marketing

Obavljanje svete blogerske dužnosti





Ono što sam na blogu otkrila o sebi je da baš i nisam timski igrač... al' to znam još od osnovne škole, tako da, evo, ni sama ne znam zašto to sada spominjem (smušena sam nešto)... no, pustimo to, pa da spomenem ono što vi možda ne znate o meni (a ako i znate, u svakom slučaju vrijedi ponovno istaknuti), a to je da ja ne odbijam sudjelovati u jako važnim i jako velikim događajima - kada je posrijedi nečiji život, krov nad glavom... i tako...
Elem, kako najnovije, predbožićno darivanje na blogu spada u baš takve događaje (ozbiljna sam), podrazumijeva se da ću i ja dati svoj obol ovoj hvalevrijednoj akciji.

A nominiram Fleksericu... i to zato što je: oštroumna, jezičava, drska, bahata, sebična... itd, itd - sve u superlativama... i kao takva mi najmanje ide na živce od svih onih koji su joj slični ili to pokušavaju biti (i uvijek kiksaju s oštroumljem)... a da ne govorim koliko mi manje ide na živce od svih onih koji bi sa svima bili dobri...bljak.
Ampak še vedno... najbitniji razlog ovih nominacija (i zato sam ja sad tu) je prilika za ispravljanjem stoljetne nepravde koju je Flekserica stoički otrpjela nikada ne dobivši termosicu (ili je bio mikser?) koju je osvojila u jednoj sličnoj nagradnoj igri ovdje na blogu.
Mislim da bi Nova TV mogla osvjetlati svoj obraz ispravljanjem ove nepravde... a mislim i kako je svakom pastiru u njegovom dvorištu najdraže stanje - I vuk sit i ovce na broju,
To bi bilo nešto kao - Čist račun, duga ljubav... i tako bliže, i tako dalje...

P.S. Nadam se da će Flekserica na dar, pored termosice (ili je bio mikser?), dobiti još i topli šal i rukavice.








Post je objavljen 24.11.2022. u 12:49 sati.