Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dianna-divernoe

Marketing

JESSIE I NJEGOVA NAKLONOST AMERICI


Do sad nikad nismo napravili jedan zanimljiv osvrt, ali sada ćemo to uraditi. Nikad nismo napravili osvrt k tome kako su se osećali roditelji s decom koja imaju autizam tokom protekle dve i po godine koronvirusa. Ukoliko se osvrnemo na to da je bilo perioda kada je danima i bilo ograničeno kretanje (dok to nisu izmenili) možemo reći da ti dani nisu bili ni najmanje ugodni.
Zato sad smatramo kako treba da se zahvalimo mnogim ljudima koji su bili ovde u tom periodu. Mada za 2022 godinu bismo sada voleli da se zahvalimo ljudima koji žive u Sjedinjenim Američkim Državama.
Najpre da pomenemo ljude koji žive na Floridi, koji su u poslednjih godinu dana slali razne emailove i predloge u vezi eventualnog dolaska Dianne Diverno i Jessie. Da ponovimo reč je o razdoblju od godinu dana, kada se zbog korone nije moglo putovati, posebno za nevakcinisane, ali Florida je izlazila u susret... I tako već godinu dana, kad je malo ko bio tu, oni su bili tu...
Velika zahvalnost i ljudima u Massachusetsu koji vode Autism Treatment Center of America, na mnogobrojnim ponudama da se dođe. Napomena, kako Dianna i Jessie nisu vakcinisani, oni ne mogu doći u taj deo Amerike, barem tako govore ljudi koji rade u Zagrebu u ambasadi.
Takođe, velika zahvalnost ljudima iz Californije na ponudama za dolazak, za poslovni angažman i sve ostalo. Pošto je Jessie dosta naklonjen U.S.A, sigurno da čim se pruži prilika, da će doći u taj deo sveta.

Ukoliko bismo sabirali emailove, mislimo da bi sve skupa bilo više od hiljadu emailova.
Inače, Jessie obožava mnoge stvari koje dolaze iz Amerike i verujemo da bi se on lepo uklopio tamo, pa makar morao da se bavi čak i modelingom što mu je već i pre bilo ponuđeno ovde, ali zbog koronavirusa i odgođeno.

I liči vam na nekog zar ne?
I kako bismo to mi ovde sad u šali rekli, ne to nije John Rambo, to je samo .. Jessie...

Post je objavljen 22.11.2022. u 21:09 sati.