Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dianna-divernoe

Marketing

PREPORUKA DA SE KONAČNO POSLOVNO AKTIVIRA U TORONTU


Od juče autorica Dianna Diverno ima toplu i lepu preporuku da se (od vikenda - pa nadalje) aktivira malo u Torontu, Ontario - Kanada s svojim književnim delima i scenarijima. Vrlo lako da će ponuditi nešto u stilu svoje čuvene tetralogije ili nešto u vezi animiranih filmova ili neku ljubavnu storiju. Život u Torontu, kako joj kažu neki sagovornici, može biti vrlo lep ali zahteva poslovno angažovanje.
Trenutno je autorica usredsredjena na jedan italijanski filmski projekat čija realizacija bi mogla biti u Evropi, odnosno Rimu i Veneciji.
Što se Kanade tiče, Dajana Diverno može otputovati kad god hoće i boraviti do 6 meseci, jer ima hrvatsko državljanstvo
Što se posla tiče, rada u svetu književnosti, to već znamo od leta 2022 godine putem Digital 2 Drafta romani i književna dela Dajane Diverno mogu u štampanom obliku biti dostupna širom Kanade, ali to bi zahtevalo stalnu prisutnost autorke zbog rada s prezentacijama i promocijama knjiga. A što se filmskih produkcija tiče i scenarija, to je drugi par rukava. I kako se još uvek čeka mogući odgovor od jedne kompanije iz Londona koja bi bila nešto u vidu posrednika između Dajane Diverno i filmskih studija u U.K, Kanadi i U.S.A, zaista smatramo da nismo još posve kompetentni da dajemo odgovor na pitanje da li bi se recimo Dajana Diverno u januaru 2023 godine mogla zauvek odseliti u Severnu Ameriku

Post je objavljen 18.11.2022. u 08:43 sati.