Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/krizar

Marketing

Osupnutost

Malo tog me više može iznenaditi' ali osupnuti..da.


Neko večer sam bila na tečaju prve pomoći' bemti kak sam super intubirala Herr Müllera ( haha lutku za vježbanje) da me predavač pitao jel sam ja kad radila u hitnoj. Ono 'jesam' sama par puta bila na hitnoj! E da sam mlađa' bila bi doktorica i to specijalizirala - forenzičku patologiju.. imam urođeni dar' otkriven' fuck..u vremešnosti!

Ma skrenu s teme - ( bemti godine)

Saznala sam' iz njegovog predavanja' iz njegove prakse iskustva' jer u hitnoj kao doktor radi već 20 godina ( i zgodan je hahaha) da je sad moda' vođena Tik- tokom i ostalim "visoko intelektualnim" medijima - opijanje kroz spolne organe??? Ja sam inače osoba koja svaku situaciju zamisli' ono po moderno vizualizira' ali OVO...ma nije mi palo na pamet ..moja mašta ostala je ugašena za ovakve pizdarije. Um je pak..osupnut!

Neki dan htjedo uć u trgovinu' a na vratima' jedan olinjali' manoreksični drhtajući muškarac i njegovo isto tako pseto' koje se treslo ( jadničci i jedan i drugi imaju zajedno 20 kg..ono tuga). I pitam ja njega (ćuko me potresao' sama kost i koža' puno više neg tak lik za kig sam isorva mislila da je ovisnik)- Jeste gladni? Hoćete da Vam kupim kobasica i kruha?

On - NE' a taj ne na njemačkom' JAKO strašno zvuči! Moj pas i ja smo vegeterijanci!

Ja' osupnuta bez riječi' staložim se i upita ga - A jel jedete kiseli kupus' budem kupila!

On me' vjetojatno posla u MP3 i On i taj siroti peso' odšepesaše dalje.

I danas' gledam neki video' ono kajak' na rječici od 2 m. I peca neli lik' i s njim ćuko' al sa pojasom za spašavanje! ????????

Dragi moji' drago mi je da sam stara i na ovo sve' a ima tog još' mogu i smijem komentirati - Cijeli vrli svijet ...jedu govna!

Post je objavljen 17.11.2022. u 16:52 sati.