Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/andrea-bosak

Marketing

P O S T O J E

Na blogu kao i u normali postoje osobe koje misle i razmišljaju da su kvalitetnije od mnogih, da se njih mora slijediti, da se njih mora slušati jer jedino su oni pametni a mnogi su inteligencijom ispod njih. Naravno takvima se mora klimati glavom, ne smije im se ni reći, ni napisati nešto što njima nije po volji jer tada se nađu uvrijeđeni i povrijeđeni jer za njih je njihova inteligencija jača od osoba koje im postave pitanje ili im se suprotstave nekim argumentom.
Postoje osobe koje su samozatajne, osobe koje šute, osobe koje pokušavaju, osobe koje razumiju.
Takve osobe imaju karakter koje može prihvatiti većina, a onda one osobe koje misle da su kvalitetnije od njih na njihove upite ne daju odgovor jer su svjesne da bi, da im se ruši tlo pod nogama i da njihov tvrdi ego izlazi na površinu. Nisu ni svjesni da u svom krugu mogu imati samo osobe približno njihovom karakteru, da sa istomišljenicima samo mogu vrijeđati druge jer nitko od njih ne uviđa svoje krive poteze i svoje neznanje i ne razumijevanje samih sebe.

Pitam se kada ćemo svi shvatiti da svatko od nas ima svojih mana i vrlina, da svatko od nas ima svoje ja i da svi trebamo svoj ego bio visok ili nizak ostaviti sa strane kako bi osobama koje prate javno ispisani tekst bilo ugodnije čitati i možda otvoriti svoju domenu i pridružiti se divnoj blogerskoj zajednici.


Ps, da ne zaboravim
ANNABONI BI TREBALA DOBITI TITULU SUPER BLOGERA

Post je objavljen 17.11.2022. u 12:47 sati.