Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mecabg

Marketing

Kako sam izgubila 18 kilograma…

Kako sam izgubila 18 kilograma…
Izbacila sam kruh iz upotrebe. Morala sam ga zameniti… hm… pecivom. Tvrdo kuhano jaje troši više calorija pri varenju nego što daje, pa sam ga uvrstila u meni.
Umesto masnog bureka sa mesom, za doručak samo bela kava, i zemička sa puterom i mrvicom meda. Vremenom sam dodavala malo više putera i malo više meda, ta ne želim izgledati kao smrt na dopustu. Jaje sam ipak ispržila sa šunkom, ali na puteru.
U receptu za zdravo mršaviti pisalo je u 10h pojesti 5 deka, grama, litra, ili tako nešto sira. Nisam bila sigurna u te mere, pa sam pojela komadinu sira, naravno sa malo vruće proje… Mmmm proja je bila sa kajmakom, jajima i sirom.
Za ručak kuhano belo meso živine. Nije mi se dalo kuhati, pa sam istu količinu mesa ispohovala, a i ukusnije je. Salata po želji, veće količine kažu. Odbacila sam radič, zelenu salatu, veštački paradajz i napravila onu mešavinu sa majonezom. Ipak nešto moram i pojesti.


Gazirano piće zabranjeno, za pivo, vino, ništa ne kažu, a to znači… živeli.
Popodne kavica, naravno bez šećera, ali sa dosta šlaga.
Volim večerati. Kažu posle 18h ne treba jesti. Od 17-18, poharala sam frižider, skoro pala sa tacnom „sitničica“. Kažu izbegavati lepo dekorisanu hranu, pa sam nasekla sira, pršute, krastavčića, ajvara, i sve to pobacala na gomilu da bude neukusno.
Posle desetak dana stala na vagu. Nešto nije u redu, moram opet kupiti novu vagu, jer ova očito ne radi dobro.
Pitate kako sam izgubila čak 20kg??
Lako, putovala sam avionom, i zagubio mi se prtljag…


Post je objavljen 17.11.2022. u 09:51 sati.