Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/fragmenti2

Marketing

Sushi, sashimi, nigiri, maki... 'vaki i 'naki...








'Pala' je u susjedstvu prva svinjokolja, i kako je red i običaj, razdijeli se to malo naokolo. Tati sam odmah proslijedila čvarke; obradovao se kao malo dijete, kao da čvaraka nikada vidio nije... Tata je, naime, čvarak nazi pa priznaje samo one domaće; a i takvi prolaze žešću selekciju, u protivnom bi mu ih se moglo kupovati cijele godine.
Al', eto, neećee...

Da se ne mislim puno oko ručka, na tavu sam nabacila i klobasu, koja je btw. savršena bila, i škljocnula malo... usput, iz ruke, a kad sam htjela ozbiljnije snimiti fotoaparat se počeo kvariti. Poslije sam vidjela da nije fotoaparat u kvaru nego jedan objektiv - zabijelio se iznutra kao da ima očnu mrenu, tak' da sam ga zamalo tresnula. Al' nisam... palo mi je na pamet da mu treba malo vremena da se aklimatizira jer je nekoliko dana bio u hodniku gdje je puno hladnije.
Ispostavilo se da je stvarno bila riječ o tome, objektiv se ponovno razbistrio al' klobasu više nisam snimala. Onu prvu, usputnu fotografiju stavljam jer sam obećala @staroj teti.
Mi smo se prešaltali na sushi... kupljeni. Fotografije bolje, ali sushi razočaranje. Nije da se ja nešto japanski ćutim, i od Japanaca znam samo svoje dvije patke, ali sushi sam radila nekoliko puta i ovaj kupljeni mi nema blage veze s tim okusima.
Sushi nazi :DD

Al' dobro, što sad... iskreno, taj sushi sam i kupila (najviše) zbog fotografiranja - nisam si kuhanjem htjela zadavati dodatnog posla, no eto... nemo'š uvijek dobiti i izgled i 'dušu'.
Nema veze... ovako su se barem (i) mačke nahranile :O












Post je objavljen 14.11.2022. u 14:28 sati.