Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/betel

Marketing

Novo-normalna kemija


Tehnologija je u tenisu na mnogim ATP i WTA turnirima zamijenila linijske suce, pa sve rjeđe gledamo vremešne ljude s naočalama (uvijek sam se pitao gdje ih nalaze) kako bulje u dodijeljene im linije pokušavajući dosuditi jeli lopta pala na nju, pokraj nje, unutra? Van? Sad kad nema te dodane ljudske kompotne u igri, ona gubi dio svoje ljudske duše sastavljena od ljudskih grešaka i preciznosti.
Na terenu su ostali samo dječaci i djevojčice koji skupljaju loptice, jer njih će te tehnologija zamijeniti tek „jednog dana“.

Ovog ljeta na jednom turniru u Americi, me zbunila jedna skupljačica lopti, ili, jedan skupljač lopti, jer jednostavno nisam mogao odrediti zašto me ta djevojčica asocira na dječaka. Nakon dužeg pomnijeg promatranja shvatio sam da je to ipak dječak, ali s grudima djevojčice. Nije me to baš zbunilo, vidio sam to i prije, ono što me, dužim promatranjem, zbunilo jest da su svi skupljači lopti bilo dječaci i da su baš svi imali izražene, ispupčene ili kako god hoćete, ženske grudi. Pomislio sam „luda Amerika“ te nakon meča zaboravio cijeli slučaj.

Ove sam jeseni ušao u novo otvoreni Tedi , dućan koji u principu prodaje istu robi kao i KiK-a. Iako je roba već bila složena na policama, ostalo je još puno toga u kutijama koje su činile dućan neprohodnim. Da bi riješili zbrku, zaposlili su djecu pubertetske dobi, uglavnom djevojčice, ali i jednog muškića koji, pogodit će te! Imao ženske grudi.

Došao sam kući i malo progugla, te saznao da se radi o ginekomastiji, poremećaju koji se javlja u pubertetu u 48 do 64 % slučajeva te da je to normalni (fiziološki) procesi tijela, lijekovi ili psihoaktivne tvari mijenjaju omjer testosterona (androgena) i estrogena u organizmu. Ali treba ga razlikovati od pseudo-ginekomastije jer se kod navedenog poremećaja masnoće prikupljaju u području prsa zbog prekomjerne težine.

Ako je to normalno, pomislio sam, onda je to „novo-normalno“, i odmah pokušao odagnati taj gadljivi novo-pojam koji ljudima uspješno prodaje ono što im se želi prodati. Ljudsko biće se mijenja pod utjecajem kemije mozga, odnosno kemije, odnosno mozga. Treba stoga biti novo-normalan da prihvatiš pod normalno da se naša djeca mijenjaju pod utjecajem lijekova i psihoaktivnih tvari.

U mojoj mladosti toga nije bilo, odnosno bilo je pseudo-ginekomastije te su se grudi pojavljivali tek kod pretilih dječaka. Pa ipak i tada smo bili pod utjecajem i lijekova i cjepiva, što se promijenilo? Pa došlo je novo-normalno u kemiji tih lijekova, cjepiva i industrijske prehrane prepune aditiva, hormona rasta, antibiotika, zasićenih masnoća, šećera i tko zna čega sve.

A što je s novo-normalnom ideologijom rodne jednakosti, te jezične manipulacije koja ima za cilj nametanje jedne nove ideologije koja teži za stvaranjem društva u kojemu ne postoje muškarci i žene nego samo ljudi. Rodna teorija ne priznaje dva biološka spola, nego nudi različite rodove i mnoštvo spolnih odnosno rodnih identiteta: heteroseksualni, homoseksualni, biseksualni, transseksualni, transrodni itd. A čiji je cilj u-novo-unormaliti pedere, pedofile i sve ostale devijacije seksualnih predatora, koje su bile devijacije od kada je bog hodao zemljom.
Danas u SAD-u moraš reći trudan čovjek, umjesto trudna žena. Danas u Nizozemskoj možeš u zatvoru priječi u ženski odjel, ako izjaviš da se kao „takva“ osjećaš. Uskoro nećemo imati muške i ženske toalete, već će svi biti uniseks.

Kako zamišljamo da se to reflektira na zbunjen mozak djece? Danas školska djeca u SAD-u mogu dobiti besplatnu promjenu spola ako tvrde da se tako osjećaju, i za to im ne treba dozvola roditelja.

Ali ponavljam, adolescentni mozgovi su pod utjecajem kemije puberteta zbunjeni, ne znaju tko su i što su, niti kako se osjećaju. Mnoga djeca koja su pristala na promjenu spola su naknadno doživjela velike traume, a znamo i slučaj Shiloh, prvo biološko dijete Brada Pitta i Angeline Jolie, koja se godinama osjećala kao dečko, ali kad se dječja kemija uravnotežila, ponovo se osjećala kao djevojčica i time pokazala da gadljivo novo-normalno mora otići na smetište, gdje mu je i mjesto s nametnutim protuprirodnim ideologijama i nepotrošenim ali masno plaćenim covid cjepivima.




Post je objavljen 13.11.2022. u 08:06 sati.