Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/supatnikll

Marketing

Znanje je moć


Niko dan je Masterchef Kupus grinta nešto protiv Masterchefa, sad mu se pridružila i Snjeguljica, kao i horde onih kojima zagori čaj i koji ne znaju skuvat jaje u meko.

Naravno svi gledamo te kuvare, svaki iz svoje perspektive, ja im recimo zamjeram kako dođu nepripremljeni, jebate ako nikad nisi sprema ribu ili škampe ili pačja prsa di si Korenika, koji se kurac prijavljuješ.

Ono što mene silno veseli je napredak i količina znanja koje ti ljudi stiču u vrlo kratkom vremenu, i tako pokazuju kad neko ima zeru talenta i puno volje, samo nebo je granica.

Evidentno je i da bi svaki ko oće učit moga naučit zanat i radit ka kuvar za dvi iljade eura umisto da čeka da mu baba dobije pensiju.

Evidentno je da bi i vi da učite kuvar umisto da blejite po blogu postali bolja inačica sebe, jer odgovori na anketi u kojoj administratorica pita šta ste naučili su na razini maloumnika.

Dakle Moremo zaključiti da škola za kuvara more trajati tri miseca i da se ima odvijat u Kutini, jer će oni koji imaju volje kad ih se nauči osnove, sami pomicati granice, i tako je više manje sa svim profesijama, samo nam dicu godinama maltretiraju bez veze, za četri godine srednjoškolskog školovanja mogli bi steći barem pet zanimanja i odma bit bolja verzija sebe.

Post je objavljen 12.11.2022. u 11:40 sati.