Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/supatnikll

Marketing

Aber dojde donke

Nekakva skupina egzibicionista je klečala i molila na glavnom zagrebačkom trgu, još jednom potvrdivši da svaka budala ima svoje veselje.

Takvo prostituiranje molitve, koja je barem što se mene tiče izuzetno intiman čin, govori o vjerodostojnosti samih egzibicionista, više nego li itko od nas o njima može reći.

Zato nećemo o njima nego o idiotima koji se oduševljeno zgražaju nad njima, dok istovremeno jednako oduševljeno podržavaju egzibicioniste koji promoviraju jebanje u guzicu kao civilizacijski doseg.

Nogometni klub Vukovar ima novi bus, na kojem su slike Blage Zadre i Jeana Michela Nicoliera, dvojice hrvatskih branitelja, od kojih je jedan poginuo braneći Vukovar od srpske agresije, a drugi mučki ubijen na Ovčari od strane srpskih agresora.

Naravno njihovi likovi na busu su zasmetali, pogodite kome, pa srpskom agresoru, koji se eto nikako ne može pomiriti s time da ih nije uspio ubiti, ni njih ni grad, pa oni i grad uvijek iznova uskrsnu, i uznemiruju Srbe i Jugoslovene, koji su eto bili uvjereni da mogu ubiti Blagu, Jeana, i Vukovar.




Kod kolegice Annaboni se na blogu vodila diskusija, kakve su prije na ovom servisu bile svakodnevne o svačemu, sve je proteklo bez krvi i vadenja očiju valjda zato što oni nasilni koji se zaklinju u toleranciju ne komentiraju kolegicu Annaboni, mali je to korak za Anči a veliki za bloghaer.


Post je objavljen 06.11.2022. u 17:11 sati.