Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/shadowofsoul

Marketing

MAŠA - TVOJE OČI

Maša ima samo 7 godina.

Trebala je na operaciju lipoma na ramenu prednje desne šapice. Napravili su joj pretrage: RTG srca i pluća i kompletna krvna slika i - šok!

RTG srca i pluća = ima nešto na bronhijima (to nešto je upala bronhija), pije antibiotike 40 tableta (2 puta po 2 dnevno = 4 tabl.dnevno).

Ima nešto na jetri (nađeno na pretrazi krvi) i pije 2 tablete dnevno najmanje mjesec dana 60 tableta.

Uglavnom, ne smiju je operirati, dok Maša ne popije sve lijekove koje je dobila.

...i što reći?

Čekati, dok se sve to ne izliječi da je sve bilo ok, trebala je biti operirana 19.10., a ovako sad moramo čekati da izliječi sve što je pronađeno na pretragama. Nakon provedene terapije ponovo će biti podvrgnuta pretragama, jer za anesteziju mora biti zdrava.

Hvala
https://www.facebook.com/VetMakar - specijalistička veterinarska ambulanta, hvala za sve ... dr Gordana Makar.

Svaki puta kad te pogledam, Mašenko moja, gledajući u te tvoje predivne oči, u njima je uvijek svjetlost milijarde zvijezda, svjetlost koja sjaji otkad si nam došla u naš mali dom 13.02.2016.

Rođena si 26.12.2015., točno mjesec dana nakon odlaska naše Šuškice i unijela si u naše živote dinamiku, svjetlost, veselje, radost, smijeh, trčanje, skakanje, posebno lajanje kad netko zvoni i posebno lajanje kad ti nešto hoćeš.

Dakle, mila moja Mašenko, tvoje oči su OČI PUNE ZVIJEZDA koje nam donose radost i onu ljubav koju svaki čovjek osjeti kad ga pogledaju oči njegovog člana obitelji – njegovog ljubimca bez obzira je li pas, mačka, ptica.


Sad si trenutno bolesna, piješ svoje antibiotike za bronhije, piješ lijekove za jetru i ozdravit ćeš mi, ljepotice mala, maknuti ćemo i tu izraslinu sa tvoje slatke nogice i sve će opet biti super.



Post je objavljen 18.10.2022. u 13:34 sati.