Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/luki2

Marketing

Glazba spaja i izaziva emocije - najjače ma svijetu...

Dan je bio prilično težak; puno posla....Tim sretnija sam bila kad sam došla kući, šetala sa Mijom i počela se spremati za "Lisinski".
Jedan od najeksluzivnijih programa u bogatoj karijeri legendarnog Bajage i njegovih 'Instruktora" je Koncert za rock-orkestar i zbor". Ovaj koncept koncertnih nastupa nastao je 2019. godine u Beogradu. Na zagrebačkim koncertima nastupao je orkestar Josipa Cvitanovića, te Akademski zbor Cappella Odak, a u jednoj pjesmi nastupila je i Sandra Bagarić.
Stare pjesme, a i poneke nove, predstavljene su u potpuno novom ruhu.
Kad sam ušla u dvoranu, najprije sam se šokirala kad sam vidjela da u redu odmah iza mene sjedi moja prijateljica Ivana. Nikada nju (kao karakter) ne bih povezala s Bajaginim pjesama....međutim - oduševila me. Pjevala i plesala, kao i ja!:))))) Znala sve riječi pjesama...:))))
Sviđa mi se kod ovog koncerta: lokacija, prostor, akustika, i naravno - izvođači! :))))
Kod nekih pjesama sam pjevala, kod drugih pokrivala lice rukama od sreće, na treće plakala....Sve vrste emocija su se izmijenila tijekom koncerta, ali jedno znam - umor je nestao! :))))
"Godine prolaze", "Tamara" "Berlin", "Život je nekad siv, nekad žut...", "Darja", "Moji drugovi", Godine prolaze", "S druge strane jastuka" , "Dvadeseti vek", "Zažmuri" (no, tu je bilo plakanja!:))) .....Svaka pjesma nosi svoju energiju.
Svidjelo mi se, također, da su izveli i pjesme, koje na koncertima inače ne izvode ili izvode rjeđe....Savršenoooo, ljudi, savršeno! Bajaga i Instruktori rasprodali su tri dana dvoranu "Lisinski"! Malo je izvođača koji mogu ispuniti i napuniti takav prostor. Svaka čast!
Duh "Kulušića" 84, kada su Bajaga i Pozitivna geografija po prvi put nastupili pred zagrebačkom publikom, živi i dalje.
Na početku, kad je Bajaga pozdravio onim svojim dubokim glasom - naježla sam se...I bila kupljena, opijena pozitivnom atmosferom.
Evo malo fotkica:





Odavno nisam bila ovako sretna.....Ljudi, volim vas! Ljub! Ps: jedno lijepo prijašnje druženje s Bajagom.

Post je objavljen 18.10.2022. u 03:35 sati.