Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/luki2

Marketing

Vege piknik na Međunarodnom danu zaštite životinja

Danas smo Mia i ja posjetili Bundek, u sklopu proslave Međunarodnog dana zaštite životinja. Družili se na brojnim štandovima udruga za zaštitu životinja....Bilo je lijepo, ali - meni kao da je nedostajao prijašnji šušur, utrka s ljubimcima, obavezna je prije bila i televizija - makar i lokalna...Svega toga nije bilo, ali su šetnja i druženje lijepo protekli. Vege piknik - pa, nisam baš naletjela na hranu, koju bih poželjela. Soju ne smijem; jedino možda bih bila uzela neku finu salatu - ali, takve salate, samostalne, bez ikakvih dodataka, nije bilo....
Nema veze. Prošetale smo po suncu....I to vrijedi! Malo fotografija:

Divota! Labudovi na Bundeku - prekrasan prizor.... Udruge:
Nisam se stigla pohvaliti - vezano za trku na Maksimiru. Mia je dobila prekrasan ruksačić prepun divnih proizvoda za štence. Do cilja smo stigle negdje u sredini - dakle, ni prve, ni zadnje. Nagradu smo osvojile - a to je najvažnije. Mia se najviše obradovala igračkama - posebno svinjici koja skviči...Jadna, neće dugo poživjeti...Svinjiica, mislim...:)))))
Inače, Mia i ja mijenjamo mjesto za šetnju - potok, uz koji šetamo je zagađen (navodno je kriva jedna pekara, koja je pustila svoj otpad u potok), pa su nove lokacije Maksimir i Bundek....Danas sam se odrekla izleta u Samobor, zbog našeg bundekovanja:)))) Ljubim!

Post je objavljen 09.10.2022. u 00:30 sati.