Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/rossovka

Marketing

Večera za pet

Jel gledate vi večeru za pet? Pa to su čuda neviđena.

Gledam ta dva muškića, ovaj stariji je sav u božemeprosti seksu i aluzijama koje imaju krevetni smjer. Pa ne znaš jel bi plako il bi se smijo, jel bi ga slušo il stišo dokraja da ne slušaš kako čovjek u svemu vidi seks. A nikad se ne bi reklo na njemu da je recimo takav Kazanova. Vidiš ti kako se lako prevarit u procjeni.

Ovaj drugi izgleda nenaspavano, da ne upotrijebim neki još neprikladniji izraz. Još kad sam ga na kraju emisije vidjela da kod sebe kuva večeru u istoj majici u kojoj je bio u današnjoj emisiji...pa jel moguće da i spava u njoj? Da je jako vezan il za majicu il za boju? Ili ima šest istih narandžastih majica?

Domaćica je sudjelovala i u teve spektaklu Ljubav je na selu. Biće je nije našla pa se okrenula kuvanju, bitno da se ima gledanost. Inače je forenzičarka, a piše i pjesme. Multipraktik ko i većina žena ( dobro, ne idemo sve po televiziji al radimo istovremeno sto stvari, šta bi kad smo genetski predodređene za to. ) Jelovnik nisam zapamtila, osim da je za predjelo bio pečeni krumpir i paprike punjene nekim sirom, čime li.

Druge dvije kandidatkinje malo idu niz dlaku, malo podmeću klipe. Da ko još stavlja vino za aperitiv, da ko još peče krumpir za predjelo ( al eto bio je fin ), da ovo da ono. Pa joj onda da devetku ko ocjenu jer su gljive bile...ajme šta je rekla, žilave, šta li? Pa ako svemu prigovaraš nećeš dat devetku za večeru kojoj si prebrojala sva krvna zrnca.

Da skratim elaborat na minimum – ja ko da nemam daljinski il ne znam prebacit na neki drugi program. Jedino sutra obavezno moram pogledat početak emisije, možda čujem objašnjenje zašto čovjek kuva u istoj majici u kojoj je dan prije bio na večeri kod protukandidata. To me zanima više od pobjednika ovog tjedna.


Post je objavljen 06.10.2022. u 21:56 sati.