Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/luki2

Marketing

Dan učitelja

Moja prva i najdraža učiteljica je definitivno bila moja baka, profesorica povijesti i zemljopisa. A nakon toga moja razrednica iz osnovne Ina, pa Mila, pa Danica, pa u srednjoj Robert, pana fakultetu Radovan, pa Ivana.....Svi su oni ostavili traga u mome i mnogim drugim životima; životima generacija, koje su učili. Zapravo, ljude koje sam nabrojala su osatvili najveći trag na mene, a to ne znači da i ostali profesori nisu bili jednako fenomenalni. Kad se sjetim razrednice u srednjoj - Maje; ma odlična! I sa svima sam ostala u odličnim odnosima. Dovoljno je reći da je moja mama bila na informacijama valjda dva ili tri puta u životu. Nije bilo potrebe da nahodava po školama - kad sam uvijek bila odlikašica.
Dragi moji ućitelji, i oni školski i oni životni - zahvaljujem vam na svemu, a prvenstveno na ljubavi prema svima nama i znanju i trudu da nam ga prenesete. I zbog vas sam uporno nastavila putem obrazovanja.
Ali, tko je napravio temelje - nikada se ne zaboravlja! :)))) Baka moja, moje jedinstveno i predrago biće. Volim vas sve!
PS: Zaboravila sam reći, tek sinoć sam otkrila: jučer je bio blagoslov kućnih ljubimaca na Svetom Duhu. Bila bih išla s Mijom, samo da sam ranije znala za ovo događanje. :(((( Ništa, nadajmo se za godinu dana nas dvije biti tamo!
Ljub!

Post je objavljen 05.10.2022. u 22:40 sati.