Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/blogokviz

Marketing

Brendirana osmosmjerka


Dobrodošli na blogokviz!

Danas objavljujem osmosmjerku na temu robnih marki i brendova u kojoj je potrebno pronaći 12 naziva poznatih domaćih i stranih brendova s popisa traženih pojmova. Osmosmjerka se ispunjava online na način da kada pronađete odgovarajuću riječ, kliknete s mišem na prvo slovo riječi i miš povučete u smjeru u kojem se nalazi riječ do zadnjeg slova te riječi, nakon čega će vam ta riječ pozeleniti što znači da ste uspješno identificirali i označili traženi pojam.

Vrijeme rješavanja osmosmjerke je 15 minuta, što bi trebalo biti sasvim dovoljno :). Za svaki riješeni pojam dobiva se 20 bodova, a ako se unutar tih 15 minuta pronađe svih 12 pojmova ukupan će broj bodova biti 240. Naravno, kako se mjeri i vrijeme u kojem ćete riješiti osmosmjerku, poanta je da tih 240 bodova osvojite u što kraćem vremenu. Ako ne uspijete riješiti osmosmjerku unutar 15 minuta broj bodova će ovisiti o broju do tada identificiranih i označenih riječi.

Ako ne pronađete i ne označite sve pojmove, po isteku vremena će vam se pojaviti certifikat o uspješnosti s postignutim rezultatom, a ako pronađete i označite sve pojmove prije isteka vremena, otvorit će vam se prozorčić u kojem vam se nudi mogućnost da podnesete svoj rezultat, što možete ali ne morate učiniti, samo zatvorite prozor.


VAŽNO: Nakon što pročitate ove upute osvježite (refrešajte) stranicu kako bi vam vrijeme počelo teći ispočetka te odmah počnite s potragom za traženim pojmovima, jer vrijeme počinje teći čim otvorite ovu stranicu. Također, neće vam pomoći ako ste prije osvježavanja stranice tražili navedene pojmove i zapamtili gdje se nalaze, jer se nakon svakog osvježavanja stranice poredak pojmova mijenja. Osmosmjerku, dakle, možete rješavati više puta i svaki puta ćete rješavati novu, drugačiju osmosmjerku, iako traženi pojmovi ostaju isti.

Uživajte u osmosmjerci. :)

Brendirana Osmosmjerka Word Search Puzzle » online word search


Post je objavljen 01.10.2022. u 16:11 sati.