Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/luki2

Marketing

Saga se nastavlja....Never ending story ili ipak sigurna ruka?!

Dakle, lijepo da je ovaj tjedan završio - jer, brate - naporan je bio...:(((( No, razveselio me jedan telefonski poziv iz susjedne nam države. Ne znam sjećate li se uopće moje prijateljice Katarine, koja se, tada još u braku, zaljubila i tvrdila da njen brak nije valjao. Očito. I dobro je da se maknula. Eto, sada je i službeno razvedena. Ima malu curicu iz tog braka. Ipak, to nije sve. Moja se Katarinka zaljubila, i to u čovjeka koji je također u to vrijeme bio u braku, i još živio u drugoj zemlji. Upoznali su se preko posla. I on se razveo. I konačno su odlučili započeti zajednički život. I to u Beogradu, gdje Katarina živi. Trenutno gledaju veći stan. Jer je Katarinka trudna, po drugi put - očekuje curicu i jako se veseli. Znači, dvije sestrice će uživati u zajedničkom odrastanju. Zvuči mi savršeno, sretno i zadovoljno priča o planovima za budućnost.
Svaka čast - imala si Katarina draga petlju otići iz braka, u kojem si bila emotivno prazna. Nadam se da ćeš u ovom, drugom braku pronaći ljubav i pažnju, sreću i zadovoljstvo. Radujem se s Tobom! Bravo, bravo!!!!! Nadam se da si pronašla sigurnu ruku, spremnu da Te podrži u svakom trenutku. Sve ima svoje razloge...Život zaista piše najljepše romane.
Oči mi se same sklapaju, odoh na spavanje. I lijepo je što je sutra suuubootaaa! :)))) Ljub! Ps: Mia vam iz svog krevetića maše šapicom!!!!



Post je objavljen 30.09.2022. u 22:35 sati.