Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/krizar

Marketing

Show must go on..

Minulo je' relativno' toplo i super ljeto. Je'da je meni bilo stresno jer mi je umro otac' al sve u svemu' nakon 4 godine' baš pravo ljeto.

Došla jesen i s njom ..novo ludilo' novo tarlahanje' nove jebade' oko wtf Corone i wtf rata u Ukrajini.

Jučer' oko 8 sati' stiže iz firme alarmatna poruka - Svi zaposlenici' ODMAH u ured na konzultacije ????

Bila sam nekih 20 km od ureda' radila i jebeš mi sve' pomislila sam da je počeo nuklearni rat.

Ja u ured' poprilično uzrujana' najviše zbog moje unučice' ono ' što je na stvari 'pitam što je jel kuga izbila' jel atomska di pala' a oni meni - Moraš testirati sve klijente s brzim testom na Coronu' SVAKI' kurčev dan.

OK' imam jednog klijenta' koji neće otvorit usta' za lijekove popit i kako će otvorit usta za glupi' niš korist test! Ono ugurat ću mu " štapinu" u nos???

I velim im - huuuu samo to! I još - Fuck Corona!!!! Ja se cijepila nisam' unatoč' svim pritiscima' mobingu' je 'imala sam kakti Coronu u travnju' ali' bez simpoma' meni je ta dva tjedna bio godišnji.

Moji klijenti' koji' uopće ne izlaze iz stanova' su popizdili' al sam im rekla - te propise je donijela država Njemačka..i oni..ko ovce..mir. Donio Bundestag i sve u redu' Mogu im štapčić gurat' di oću.

Dođem doma' i na ulazu zgrade' na staklenim vratima obavijest- kilometarska!

-Tuširanje toplom vodom 90 sekundi' ladnom kolko oš - Đizus' ja ni milenu ne mog nasapunat u tom vremenu!

Baš se pitam oće se svi vrli političari' tog pridržavat' npr Beiden' za kog vjerujem' da ga moraju uputit' ' jer je dementan' di mu je uopće kupaonica!

- Za sve stanove' koji su grijani iznad 19 stupnjeva slijedi kazna od 3000 ojra! E tu nastaje zajeb' mom suprugu je ta temperatura OK' meni nije. Šta trebam u skijaškom' astronautskom odijelu' biti doma? Imam niski tlak i meni je uvijek..hlaadnooo. I sad nosim zimsku jaknu'(iako domaćini hodaju u kratki rukava i lederhoznama )u dvojim čarapama i toplim čizmicama. Jeblo ga' meni je hladnooo!

- Nabaviti 20 l vode u flašama' konzerve' brašna' šećera' svijeće' piknik kuhalo na plin'' baterije ' petrolejke' ..ma PM!!!

Ludilo' brale ludilo.

I opet pitanje - dal će se guzonje' prikaze i nakaze' svi meštri sviju hulja' sav Zoo vrt' gušteri' pasji sinovi'koji nas su nas do tog doveli - tog PRIDRŽAV.

Oće kurac! Sorry što lajem' al nek svi ti kvaziveliki idu 3 PM!!

Hoću se tuširat nakon 14 sati rada 'jebeno zahtjevnog' pol sataaaaa! I oprat kosu i sprat sva sranja tog dana' toplom vodom!

Ne želim jesti glupe' odvratne' s milijun godina rokom trajanja' konzerve.

Želim samo živjeti! Normalno! AAAAA' popizdila sam skroz!
Sorry' na lajanju aaaaaaa!

PS - znate što'Uredništvo' jebali vas vanzemaljci' da vas jebali. Koje su boje? Ja nisam ni jednog vidla. A Vi? Pa znate' jel! . Đizus!






-



Post je objavljen 23.09.2022. u 18:34 sati.