Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/vkrnic

Marketing

Verzije razgovora

O jadan ti odaklen, odkada i kako si bolestan? To pitanje daje mi ACDC crvene rogove. Daklen od zuba dobio sam endokarditis( streptokok) koji je bespravno uselio na moj srčani zalisak. Zuba kažeš? Da zuba, ali nemam pojma kojeg. Pa dragi moj/ ljubavi/janje moje što je onda bilo? Podstanar u mome srcu nije plačao stanarinu i prilikom deložacije dao se u bijeg. Novi dom je našao u mom mozgu bez da sam imao pojma da je tu to je bio tzv. bakterijski imigrant!. Janje Bog te čuvao i spasio, moli se slijedečim svecima.... Nisam baš neki vjernik , ali podstanara su otjerali, ali on me dobro moždano uneredio. Oprostite šetam, ali nemam pojma gdje i onda ono ubitačno Jadan on što mu se svašta dogodilo.Tako otprilike idu moji razgovori pod verzijom 1.
Verzija 2 mene
Zašto tako hodaš, što ti je bilo. Vidi ga jadan dečko. Na empatiju mi se puši iz ušiju. Gospođo vidite napio sam se i zabio autom u zid. Zbunjeni pogled Tako mlad, a pije i vidiš što uvijek kažem mladi i alkohol.Nije bitno što ne pijem, ne vozim, ali imam sobni bicikl koji ne ide ni u zid . Bio je zid, pa nema ni malo empatije.
Verzija 3
Dečko de ti meni nešto reci, što ti je bilo? Oždani e pailo i turio( moždani me opalio i rasturio). Isuse ništa ga ne razumijem!! Ino am am ekao a am mao oždani( fino sam Vam rekao da sam imao moždani).Bit će sve dobro. Oće ospođo!
Prednost mog kligonskog tu je vidljiva doslovno kad me ništa ne razumiju nisam ni janje, niti me sažaljevaju. Kad sam podosta umoran tako otprilike pričam, a još da objašnjavam svoje zdravstvene kartone nema šanse. Samo sam ljubazan i to u tri verzije B

Post je objavljen 23.09.2022. u 10:52 sati.