Danas je ponovno riba bila na meniju; ovaj put jedan fini šaran, i jedan fini fiš paprikaš. Istina, za dobar fiš paprikaš bi u loncu trebale plivati dvije, tri vrste ribe, ali i ovaj jedan šaran se jako dobro snašao.
Profesionalac.
Ulovljen je danas... u hladnjaku, i to već očišćen i u komadima. Tri puta sam u svom životu čistila ribu, i to bi sad za neko vrijeme od mene bilo dovoljno. Dovoljno što se čišćenja tiče, a što se kuhanja dotikavle, skoro da sam tek počela. Kuhanje ribe me veseli otkada imam svoj rođeni kotlić... baš mi je zabavan :))
A i sviđa mi se riba sve više... zapravo, sviđa mi se otkako je sama pripremam. Što naravno ne znači da oni koji su (mi) je prije pripremali nisu znali što rade, nego da vjerojatno svaka riba svome nepcu leti :O
Uz šarana, naravno, idu i domaći široki rezanci. Prošli put kad sam ih rezala bili su na malo kvrgavi na dijelovima gdje je tijesto bilo presavijeno, što me strašno nerviralo :))... pa sam ovaj put zamalo ravnalo upotrijebila :O
Nu ga
Post je objavljen 04.09.2022. u 22:41 sati.