Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dianna-divernoe

Marketing

VIŠE PODATAKA U NAREDNIM DANIMA


Nadamo se da ćemo u narednih nekoliko dana, nakon odlaganja zbog određenih poteškoća s internetom i autorkinim zdravljem, napokon videti prezentaciju njenih dela koja su objavljena. Video prezentacija, poslovno internacionalno predstavljanje najverovatnije sleduje tokom septembra.
Tada se očekuje da se sazna sve o književnim delima koja se tek objavljuju, članstvo Dajane Diverno u nekim internacionalnim književnim klubovima u Njujorku, Plimoutu, Kaliforniji i Filadelfiji... Očekuje nas verovatno i tema njenih štampanih romana koja su neophodna za književne prezentacije u mestima kao što su : Milano, London, Berlin, Cirih, Pariz, Amsterdam, Stokholm (ovde doduše očekujemo i audio bajke za književno popodne s najmlađima), potom Meksiko Siti i Brizbejn (kao i njeno članstvo u nekom klubu u Australiji i rad s tim dalekim nam ostrvom), kao i Monte Karlo... Termini poseta tim gradovima - razlozi, motivi, da li je reč o knjigama ili filmovima ili aukciji slika?
Ne znamo da li će autorka pokrenuti nešto oko filma u Švajcarskoj i da li će posetiti filmski festival u Cirihu što je na programu negde od 22 Septembra?
Mnogo tog je trenutno u opcticaju i nadamo se nekim novijim pojedinostima.
Na primer za Amsterdam znamo da planira neko ''boom'' književno veče s delima fantastične krimi heksalogije i roman ''Fatalna prismotra'' i njena strasna, ljubavna poezija, uz obrazloženje da oni u Amsterdamu vole erotiku... Mislim suvišno je reći i komentarisati da ljudi i u drugim gradovima Evrope i sveta verovatno vole erotiku, a ne samo oni u Holandiji, ali nema veze.. Nije naše da se mešamo...

Post je objavljen 31.08.2022. u 14:59 sati.