Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/krizar

Marketing

Bespućima samosvjesnosti!???

Danas sam slobodna' ko i moj životni supatnik. Konačno! Nismo se vidjeli u budnom stanju 10 dana' jer
kad on dođe s posla ja spavam' kad ja idem na posao on spava.

Digla sam se' naspavana' al s bolovima u leđima i grčevima u nogama ( pijem magnezij' vježbam' šetam' trčim' ' vozim biciko' plivam" sva sam jebeno' u zdravom životu hahaha'al jebe me ' SAMO' godina " proizvodnje").

On je već skuhao kavu' sevirao doručak i konačno nas dva oke u oke i ljubac po ljubac planiramo dan .

Veli On - Ja ću skuhati ručak' ti se odmori! Piši ' odi u kupaonicu' opusti se! Šta voliš' radi!

Gledam ga' čujem i VIDIM - i nakon 40 godina zajedničkih bitaka - volim ga' sijedog' s očalima ' bez zuba ' oca moje djece' mog u 3 - prvog' jedinog i posljednjeg!

Velim mu - OK' hvala' ljubim te' ode u bjuti salon' moju kupaonu' koja je btw ko wellnes' ofarbat sjedine! A ja budem ispekla palačinke' s onim pekmezima i kompotima s višnjama' što je ćerca napravila!


I sredim se ja' sva mirisna' frizure napirlitane' sva nagizdana' sretna' spremna umjesit smjesu za palačinke!

I uzmem brašno' koje smo uzeli' nakon sahrane mog oca' iz njegovog podruma. Otvorim vrećicu' kad ono' pljrsnjivo' crvljivo..... i raspadnem seeee! Ono " junački" saspem se' ridam' ne mogu doći k sebi. Urlam' vrištim!

I kad mi je brat javio da je otac umro' i na sahrani' i karminama i sa svim tim ljudima' znanim' neznanim' koji su sućut došli izrazit' bila sa ...OK. Ni suze nisam pustila!

Danas' tim glupim brašnom' skoro dva mjeseca poslije...sustiglo me.

I pitam se'zašto sam tako' prokleto' " zločesta" prema njemu bila? Jer je On' prema meni bio još zločestiji?Zašto se nismo mogli' osim u zadnjem susretu' razumjeti i uvažavati?

Njega više nema' al ja sam tu' njegova kći borbena' hrabra pogledat i vragu u oči i reć mu - odjebi' ja znam svoje!

Možda' da je moj otac' bio blaži prema meni' možda bi ja bila neka pica- mica. Ovako' kako sam se naučila fajtat u svom roditeljsko domu' fajtam se sa " nepravdama cijelog svijeta" Hvala

Ispekla sam ja palačinke' s nekim drugim brašnom' al drugog oca ja više nemam. Nisam više " dijete" jer moji roditelji više nisu živi!

" Dobri moj tata' Hvala ti za zadnje tvoje riječi' hvala za genetiku' hvala za ovo što sam ja sad!



Post je objavljen 23.08.2022. u 16:58 sati.