Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dianna-divernoe

Marketing

PAR UVODNIH REČI O PREDSTOJEĆOJ MINI-TURNEJI DAJANE DIVERNO



Kada je pre dva meseca dobila ponudu za objavljivanje romana u U.S.A i širom celog sveta, autorka Dajana Diverno je znala da taj poduhvat - postavljanja i objavljivanja oko 100 književnih dela - neće predstavljati samo rutinski postupak postavljanja romana ili bajke na internet prodajnu platformu koja se bavi trgovinom s literarnim delima, kao što to neće značiti ni da se sva ta književna dela potom predstave na nekom sajtu ili putem neke društvene mreže. Rad predviđen s objavljenih 100 književnih dela označava - stalnu prisutnost na internetu i medijima, stalno angažovanje, stalne posete sajmovima, vrtićima, književnim klubovima, filmskim festivalima, razgovor s čitaocima, prodaja dela, razmatranje štampanih verzija u mnogim državama na svim kontinentima i tako dalje i tako bliže. Rad s 100 književnih dela označava stalnu dostupnost u mnogim knjižarama u čitavom svetu... Znači nema ni jedan jedini dan redovnog odmora!
Ideja mini turneje označava da će autorka posetiti neka mesta u nekim gradovima gde bude prilike za njeno književno predstavljanje - da li putem posete književnim klubovima, filmskim festivalima, vrtićima, potpisivanje štampanih primeraka u sklopu neke knjižare ili neke druge atraktivne lokacije, predstavljanje ''turneje'' na internet Youtube kanalu, putem televizije ili radio emisije.
Zato je autorica pre dva meseca razmišljala o svemu ovom, i posvetila se završetku dela kog je tad radila, jer je znala da skoro neće imati prilike da se mirno posveti daljem pisanju.
Treba i ono što je prevedeno, što je objavljeno i predstaviti na lep način kako bi tema svega našla siguran i lep put do čitalaca - bilo onih starijih a bilo i onih iz mlađe populacije. Treba napomenuti i to da - čitaoci u drugim kontinentima ne znaju mnogo o našoj autorki - ali mislimo da je to onaj izazov za nju koji je zaintrigrirao ...

Moguće da će turneja krenuti od zemalja nemačkog govornog područja.


Design : Pixlr

Post je objavljen 15.08.2022. u 17:20 sati.