Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/luki2

Marketing

VauLand

VauLand, zabavno rekreativni park za pse. Tamo ćemo uskoro Mia i ja.



Iako je vruće, i dalje nastavljam s čišćenjem. Dnevni boravak - tu su knjige....:)))) Nema za baciti gotovo ništa....Ali, treba knjige posložiti, obrisati prašinu....Vratiti na mjesto..:))))

Što se tiče proslave Oluje, majstori smo kvarenja svega lijepog u tome danu. I ove godine na obljetnicu Oluje članovi 9. bojne HOS-aokupili su se u Kninu uzvikujući pozdrav "Za dom spremni". Čemu to?! Kad vidim Skeju, odmah mi na pamet padne Balašević i :
"Nešto pre fajronta prišla mi tipčina
s onim hitlerskim brčićima
pečatnim prstenom, kravatom labavom
da časti oduševljen zabavom..." :((((( (Čovek za kog se udala Buba Erdeljan)

Smrt novinama Vladimira Matijanića - a što reći?! :(((((( Strašno! :((((( No, naravno najglasniji su oni, koji su napadali ljude, koji se nisu cijepili - ne pitajući za njihove razloge. Gospodin Matijanić je primjer, da se neki ljudi naprosto NE MOGU, a ne da ne žele - cijelpiti se.....Meni je očajno slušati da se MORA cijepioti, jer na primjer ni ja ni moja mama se ne možemo cijepiti. I što ćemo sad?! Mama bi odmah umrla......Da ne objašnjavam dalje.....:((((((( Nikada nikome nisam išla na blog i nagovarala nekoga (bilo koga!) da se cijepi ili ne cijepi....Ali, ja - koja nisam protiv cijepljenja - sam bila napadana. Zadnji put - nisam antivakser, a svatko neka priča što god hoće....

Ljub!








Post je objavljen 07.08.2022. u 22:15 sati.