Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/krizar

Marketing

Ima nas svakojakih u božjoj bašči!!!!

Jučer je cijeli dan padala kišurina! S predobrih 35 stupnjeva temperatura se strmospizdila na ' bemti 15.

I vraćam se s posla i idem na S- ban' podhodnikom' kad s druge strane' policijski auto s rotirkama' žurno' napreduje prema ulazu za S- ban ( skoro su neku ženu u invalidskim kolicima - tupnuli' kolko je bila žurba). Istrčaše troje policajaca' jedna žena ( viskokaaa) i nji dva' malešna' al nabita i trkom uz stepenište.

Ja polako' jer mi je bio jeben radni dan i još mi je koljeno iskočilo' pa se vratilo' al boli ko vrag i jedva se ja uspela na svoj peron' kad tamo ori - da ti tri lepe pičke materine-

I vidim' policiju' neku vremešnu olinjalu hipijevku' s plastičnim cvijetom u sijedoj kosi ( ma ko Mira M.) i ogromnog crnca ( ko Tayson) s rukama u zraku' a ova ga " gospođa" mlati' udara rukama u njegova četverokrilna prsa.

Ovdje je policija baš fina i kulturna ( ja imam takva iskustva) i pokušavaju je smirit. Crnac' sav izbezumljen' ne spušta ruke i iznad glave mu upitnik.
Policajka pita ženu za putovnicu i dal zna njemački . Ona policajki - da šta ona mora znat njemački' ona govori srpski i ceo svet je razume- ????

Pita ju policajka'( ona dvojica njenih kolega malešna' al nabita' šute i pokušavaju' hahaha strogo izgledat' ma nemoj me...) jel zna engleski' ak ne' da će zvat prevoditelja!

Ovo' staro " dete cveća" - da ju jebo engleski' da ona gotivi (????šta to znači' pojma nemam) samo srpski i šta ova ne razume.-

Najavili su moj vlakić' i polako' špesajući uđo u njeg.
Ne znam ni uzrok' ni raspet događaja. Samo' kad je vlakić krenuo' vidjela sam jadnička Crnca s još dignutim rukama i " cvetić" kako je policajku odgurnula ( ona dva malešna' al nabita' konačno su reagirali)

M.je milijunski multi- kulti grad' mislim da oko 30 % su
auslanderi iz cijelog svijeta. I ja ovakvih priča čiji sam posredni sudionik' imam svaki dan' kako na poslu' tako i mimo njeg.

Želim Vam svima ugodan dan' a ja idem konačno nešto pojest i liječit moje koljeno. Sutra sam nakon ubitačnih 10 radnih dana' kooonaaačno ..slobodna!


Post je objavljen 07.08.2022. u 16:22 sati.