Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/luki2

Marketing

Bratislava. Moja Bratislava. Ili ipak - London?!:)))

Trebalo mi je malo odmora. Da sve procesuiram u glavi.
Ne možete pomoći svima, ne možete svima biti rame za plakanje, ne možete spasiti cijeli svijet, ne možete baš svaki dan činiti lijepa djela i iskorak. Darujte osmijeh, dajte životinjicama vode, iznenadite nekoga sitnim znakom pažnje....Kada počnete sumnjati da je sve uzalud, jer niste uspjeli sve što mislite da morate, tada je trenutak da se sjetite što ste do sada već učinili. Pohvalite sebe na na trudu i volji, slavite sitnice i znakove dobrote. To što ste već zaboravili na svoje bilježnice dobrih djela iz nižih razreda životne škole, ne znači da nisu arhivirane. Samo nastavite svijetliti. Netko će već vidjeti svjetlo i na svom putu....
Danas sam bila na dvije kave. Jedna kava - moja Anne, i to uvijek pršti od smijeha i zabave, priča i kave i sladoleda...:))))
Druga kava - jedan moj prijatelj, dragi prijatelj. Infuencer, kažu...Ima 276 tisuća pratitelja. Za vrijeme kave prišle su mu tri djevojke, da se slikaju s njim.....Meni malo smiješno, kao kad sam s Brenom - kad prilaze, žele se slikati i komunicirati....Jer oni su za mene - samo dragi prijatelji....Moji su....Dragi su...Pametni su....Marko ima 23 godine, hej! A mene fascinira kad kaže:eto, deset dana sam bio u Londonu. Onda s prijateljima malo do Grčke. Pa Pariz...Aaaaaaa, bio sam Ti u Bratislavi.....Smijem se od uha po uho. "I kako Ti se svidjela Bratislava?" "Divno, divno. Idući put ideš kao moj vodič." Super!!!!!
Znači, ja moje moje ljude gledam na taj način. Ne kroz interes, gluposti...:(((( Meni se sviđa da mogu s takvim ljudima mogu divno komunicirati, da su lucidni i zanimljivi, i da su pravi prijatelji - za mene....Jer se volimo, jer se razumijemo, jer nisu ljubomorni, jer su uspješni, a opet čvrsto s nogama na zemlji......
Čišćenje traje i dalje :))))) Mislim da ću imati "novi" stan kad sve posložim.:))))) Već sada mi se sviđa. I već sada se daleko lakše diše!

Današnji doručak:






Post je objavljen 03.08.2022. u 23:40 sati.