Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/krizar

Marketing

Ono' kad ne moš doć sebi!

Još uvijek se tresem' ne mogu doć sebi!
Naime' nakon posla'sišavši s S- bana skrenula sam u Lidl' kupiti što mi treba!
I i cunjam ja' do regala s sniženom robom' kad tamo horor! Jedna ženturača' ( ma oko 150 kg) sva u crnom' jel feređa' jel burka' pojma nemam' a i zašto bi to trebala znati!!! Mlati dijete u kolicima! Bemti' nitko ne smije tuć djecu' kad ja to vidim! I prije' nego mu je ( ono jednogodišnji' preslatki velikocrnook' kovrčavi dječarac' ma anđel) opalila' još jednu šamarčinu' ja sam joj ruku zadržala i rekla - Pozvat ću policiju' ne znam što te frustriralo' ali tvoj sin je' najvrijednije što imaš i ne može se braniti' nit razumije! - Iskreno' ta ruka koju sam zadržala' imala je jedno kilu' zlatnih narukvica! Zanimljivo' hrpa ljudi je bila tamo' nitko osim mene nije reagirao!

I rekla sam joj još-Ne znam odakle si 'nit koje si strahote preživjela' al Ja sam majka( koja je strahote preživjela) i baka koja nikad' al baš nikad' svoje dijete nije udarila! Jer djeca su svetinja!

Veli ona meni' sva pozamašna - Ukrao je ' ono jednogodišnje dijete " ZNA" što je krađa! - Smoki???? I zato sam ga tukla! ????

Pitam ja nju - jel hoda? Ona' sad već poprilično smirena - NE još! - Jel priča? Ona - Ne baš!

Alooo' majko' pa' objasni mu!

Ne podnosim nasilje! Prema djeci'nikako' i da je ona zajunila' bemti sve' lupila bi je' pa ono nek ispaštam!

I stvarno ne znam odakle je ta garava' " sumo hrvčica" u burki' feređi wrf' ' ali MI europljni svašta dopuštamo' u ime ekvazi- sloboda ( osim za NAS)! E.....!

Ja se još uvijek' tresem' jer tko može našamarat jednogodišnje dijete.. e bemti' može i svašta fuj drugo!



Post je objavljen 03.08.2022. u 17:30 sati.