Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freshcayg

Marketing

most

Nema tako davno da je komandir Zoka u šuškavcu crljenom navija da Željko Komšić, zvan Sejdo bude član precjedništva Bosne.

Sad taj isti Sejdo, kaže da je komandir Zoka fašista, a nije, komandir Zoka nije fašista, on je niko i ništa, jednako kao i cijela partija iz koje je izgmizo, čiji su projekt i Sejdo i Marina Mlinarević, i još mnoga govna u zemlji i inostranstvu.

U svakom ovom s miješanom djecom čuči mali Sejdo, koji će biti protiv avijona, protiv mosta, protiv terminala, protiv neovisnosti, uvijek će se naći tako neki Sejdo, koji će dat oružje teritorijalne obrane Srbima, i tvrdih da su Hrvati agresori u Bosni i Hercegovini.

Eto neki od nas smo prije deset godina znali ko je Sejdo ko je Martina a bome i ko je komandir Zoka.

Sutra će se otvorit most, što će vejrojatno izazvati duševne boli onima koji su za građansku Bosnu, i onima koji su za građansku Hrvatsku, onima koji su protiv avijona, i koji bi da se silom zaboravi rat i hrvatske žrtve, ali bi silom uvijek iznova lovili imaginarne ustaše, ko pokemone, i poklonicima bratstva i jedinstva, kojima će most sigurno biti pre skup, jer eto mogli smo radije za tu lovu napravit u Vukovaru spomenik Đorđu Balaševiću, ili dati cijeli niz festivala naše Radetu, od ostrva do ostrva.

inače most je izuzetno lijep, pravo čudo arhitekture, i jedva čekam da se za koji dan provozam po njemu

a Sejdo sa svojom ekipom, pičkousti psihopata, sa svojim redikulima, savez antifašista, Noletov fan klub, i komandir Zoka sa sve bacačicom pod bagere, mogu da nam ga podudlaju



Post je objavljen 25.07.2022. u 12:53 sati.