Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/rossovka

Marketing

Opet ništa od mahuna...

Nikako ja s tim mahunama na zelenu granu. Danas sam ih kuhala, čak i poslikala da se vidi baršunasta tekstura koja će dokazat vjerodostojnost onog o čemu pričam, i sjebe me gledanje filma.

Jer ako u filmu Olivier Martinez po vjetru nosi cestom hrpu knjiga i sudari se sa ženom, to gledaš par puta. Naravno ne zbog vjetra, nisam vjetrolog. On je tamnokosa verzija Brada Pitta, i to gledaš bez obzira na radnju. O čemu god da se radi, samo pratiš kad će se nasmiješit, jedino moraš imat uz sebe flašu vode jer ti se stalno suše usta ko da je dehidracija uzela maha.

Naš Olivier je inače bio oženjen sa Halle Berry, i razveli su se zbog nepomirljivih razlika. To je onaj razlog koji nema blage veze s ničim, to svi znamo, jel tako. Šta je uopće nepomirljiva razlika, valjda to šta on ne voli pileći paprikaš a ona ga uporno kuva? Navodno je frajer malo opakije naravi, sjećam se da sam negdje pročitala da je demoliro neki šalter na aerodromu, šta li, jer su se njih dvoje svađali pa mu je biće tlak otišo na najgornju granicu. Sigurno je zaboravila spakirat njegovu najdražu košulju il počela ispitivat šta fali njezinom paprikašu i eto cijele parade.

Uglavnom, da se manemo Halle Berry ( koja je baj d vej jedna od najljepših žena koje hodaju kuglom zemaljskom ) i vratimo na tamnokosu verziju Brada Pitta. Šta se mene tiče, može glumit i u nijemom fimu. Bitna je funkcija liječenja očobolje i popravljanja vidnog polja. Gledaš i misliš bil mu nazvala mater da ti kaže šta je jeo ko mali, pa da počneš kuvat. Možda je do jela, pa se izmijeni fizionomija muškog dijela kućanstva.

Očobolju sam riješila, nažderala se salate i sad idem popit šlaftablete i probat spavat.
E da, najvažnije sam skoro zaboravila – ako se nedajbože sudarite s ovakvim nekim frajerom po vjetru, a ima ruke pune knjiga – bježite koliko vas noge nose. Ne ga ni pogledat, samo nokat s mjesta sudaranja.
Ovo je hodajuća opća opasnost.

( photo by Pinterest )




Post je objavljen 16.07.2022. u 23:03 sati.