Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freshcayg

Marketing

Bio joj je prvi

Prva mater, prva glumica s jahte, prvi grof Miša, i ne baš prvi ali definitivno najveći kreten na poziciji precjednika, upravo bjesomučno ratuju protiv sustava.

Da ta sprdačina tako tragično ne rezgolićuje stvarnost u kojoj živimo, bilo bi urnebesno smiješno na tragu najboljih uradaka bizarnog engleskog humora.

Ovako sve to skupa ostavlja pomalo mučan dojam, istina kod rijetkih, jer većini intelektualni kapaciteti ne dopuštaju da se uznemire, dok se informiraju o neslućenim dosezima Nine Martine.

Zato ćemo mi krenuti s duhovnom obnovom, da ostanemo svježi i prpošni, za sve izazove koji nam prijete.

Danas ćemo imati vježbu pokućnog orošavanja vagine, svi oni koji nemaju vaginu nemaju šta ni orošavat pa neka idu radit nešto korisno.

Dakle s vježbom nastavljaju ponosne nositeljice vagine, i oni koji bi silno željeli imati vaginu.

Prvo tribate napravit kapu od alu folije, onda kad metite kapu na glavu tribate je maskirati kesom od Keruma, tako pripremljeni tribate otić u Bosnu u podnožje bosanskih piramida, tamo tribate nać Noleta koji igra tenis sa Svemirom, i pitat ga da vam da bocu čiča Dražine rakije.
Onda tribate vaginu dobro natopiti čiča Dražinom rakijom, i čekat da dejstvuje, kad se vagina upali postaje vadžajna, koju onda tako orošenu morate izložit blagotvornom djelovanju povjetarca ispod bosanskih piramida.

Da rezimirao, postupak prve matere je bijedan, gotovo jednako kao što su bijedni postupci djelatnika škole, evidentno je da imamo loš obrazovni kadar, školovan po katastrofalnim socijalističkim modelima, ukalupljen u koruptivno rodijački sustav, tako svojstven bivšim komunističkim vukojebina.

Jebiga prije sto godina nismo imali sreće, istupili smo iz najboljeg obrazovnog sustava onog austrougarskog, i prešli na mračnu stranu balkanskih polupismeni vukojebina.

Neki od nas smo to tvrdili i dok su se prosvjetari borili za dignitet struke vridan trista kuna, pa smo bili prozivani, nazivani svakojakim imenima, čak se neki borci za dignitet više nisu htjeli razgovarati s nama.

Ukratko obrazovni sustav je katastrofalno loš, i kao takav je ozbiljna zapreka razvoju zemlje, gotovo kao nepotizam i korupcija kojom je i sam isprepleten.

Treba ga deratizirati, dezinficirati, i temeljito rekonstruirati, za dobrobit naše djece, uz osnovnu pretpostavku da u njemu nema nevinih.

A prva mater, prvi kreten, prva glumica s jahte i Miša Grof, što reći koju podrumu, postati.

Post je objavljen 16.07.2022. u 11:02 sati.