Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freshcayg

Marketing

Brezobrazluk

Znam da izgarate od želje da nastavimo ovu našu znanstvenu analizu, bihevioralističkim metodama

Slijedeće što je neuki administrator meni spočitnuo je da sam bezobrazan, pa da malo i to razmotrimo

Ja s određenim brojem blogera i nevinih blogerica ne komuniciram, ne posjećujem njihove blogove, niti oni obilaze moj.

Jednako tako određen broj nevinih blogerica ne komunicira sa mnom.

Dakle usljed nepostojanja komunikacije, nije moguće da bi ja bio bezobrazan prema bilo kome od njih.

Evo sad ćemo i održati jednu vježbu, zamolit ćemo sve blogere i nevine blogerice, s kojima ja komuniciram, i koji komuniciraju sa mnom, da kažu kada sam ja to i kako bio bezobrazan prema njima.

Lipo vas molim da se potrudite da ne ispadne opet da naš dragi administrator lupeta bez veze.

Evo sad ću biti bezobrazan

Svjedoci smo da opet skupina uvijek jednih te istih kretena, ružnih zlih žena, i neinteligentnih idiota, šalje mailove u kojima se žali na blogija.

To su oni isti kreteni zle žene, i neinteligentni idioti, koji su i do sada prijavljivali blogere, i uzrokovali im probleme na poslu, i u drugim privatnim sferama života.

Taj ološ, to zadnje ljudsko smeće, taj najsmrdljiviji talog septičke jame, ćete nepogrešivo prepoznati, po njihovoj priči o toleranciji, ljubavi i grčevitoj bitci za prava pliskavica.

Je li se ikada itko od vas budaletina, zapitao a što ako se nađe tamo negdje neka budala slična vama, pa dragi administrator ostane bez posla i uvjeren sam mizernog honorara.

Hoće li se netko od vas kretena zapitati, zašto sam to uradio.

Naravno da neće, jer da niste kreteni, ne bi ni slali unaokolo mailove, jer je eto povrijeđen vaš do neba veliki ego zapakiran u male beznačajne šupke.

Nota bene dragi administrator nije savršen, nitko nije savršen, ja sam najbliže tome, ali sve što imate reći laprdajte ovdje, kad osjetite poriv da otvorite mail, i prijavljujete bilo koga bilo kome, javite se obiteljskom liječniku, da vas uputi psihijatru, jer vjerujte mi na riječ sigurno je da niste normalni.


Post je objavljen 14.07.2022. u 07:47 sati.