Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/svestovolegladni

Marketing

Doručak...

Srodstvo

Podnosimo mjesečne izvještaje
Na šalteri velike gladi
Promatramo se preko nišana
Pijesak curi u pješčanom satu
Mnogo brže nego je uobičajeno
Podsjeća nas da smo si u isto vrijeme
Sve i nitko
Vedrimo
Oblačimo
Vedrimo
Svatko u svojoj kuhinji
Najbitnije je pritom
Tko će kome podmetnuti štakora!

N.M. listopad 2021.



- 4 žlice zobenih mekinja
- 2 šake badema
- 1 jaje
- 2 žlice krem sira
- 1,5 dcl mlijeka
- prstohvat soli
- žličica praska za pecivo

(Za nadjev stavite što volite, kod mene je pekmez od šljiva i puding od vanilije.)

Zobene mekinje i bademe samljeti. Dodati sol i prašak za pecivo te sve dobro izmješati. Jaje zamutiti, dodati krem sir i mlijeko te umiješati suhe sastojke. Ostaviti 10ak min da odmara pa peći u tavi na malo ulja na laganoj vatri.

Dobar tek!



Post je objavljen 09.07.2022. u 12:06 sati.