Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/theman

Marketing

Ljetni dani

U posljednje vrijeme mi se vrate uspomene na neka ljeta prije 10 i više godina.
Iz ove perspektive izgledaju tako spokojno - ljetni raspusti, beskrajno igranje igrica bez grižnje savjesti i posljedica, bez brige neke posebne - novca je falilo ali se nije ni tražilo puno.

Onda se počelo raditi, ali i kad se sjetim i tog prvog posla i tu me obuzme neka sjeta. Dva zaposlenika - direktorica i ja. Najčešće sam u kancelariji. Radi ovo, radi ono, ali jednom kampanjac, uvijek kampanjac. Haos pred rok isporuke - ne znam je li do mene ili do obaveza koje sam imao tokom mjeseca pa nisam stigao. Pa gotovo svaki projekat zanoćiš na poslu da stigneš da završiš. Ali opet imam neka lijepa sjećanja - bilo je puno strasti tu, mnogo ljudi se upoznalo iz raznih idustrija.

Moj golf 2... ne sjećam se da mi je smetala ljetna vrućina u 25 km dugoj vožnji kući. Tad sam i prvu ozbiljniju vezu imao. To je bila ludnica - pa prvi seks, pa opet ludnica s njom. Ma bilo je lijepo. Ne kažem da nije i sada. :)

Ali imaju neke pjeseme koje me posebno vrate u te neke ljetne dane npr. 1003 od Tamare Todevske, Tose Proeski - Igra bez granica, Vlado Georgiev - Zena bez imena...

Svako vrijeme ima svoje ljepote i neke posebne momente koji nam ostanu u sjećanju zauvijek i trebamo se potruditi da tih momenata bude što više.

Post je objavljen 07.07.2022. u 14:54 sati.