Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mamanova

Marketing

Svečane haljine za trudnice



Haljina za trudnice duga saten je unikatna, romantična i nadasve ženstvena haljina za trudnice iz posebne svečane kolekcije Mama Nova izrađena je od najfinijeg materijala koji je vrlo lagan i odlično pada. Haljina ima V izrez, rezana je visoko u struku i dolazi u maksi dužini, sa volan rukavima.

Prvenstveno je predviđena za svečana izdanja i garantiramo da ćete u njoj biti kraljica plesnog podija. Njena dužina, lepršavi slojevi materijala i ove predivne sive nijanse od Vas će napraviti modnu ikonu stila.

U koliko želite biti primječeni, ova haljina za trudnice duga saten je odličan izbor za Vas bilo da je nosite na vjenčanjima, krštenjima, krizmama ili maturalnoj zabavi. Ovaj model posebno vole naše trudnice, jer je haljina krojena tako da se može nositi od početka do kraja trudnoće te nakon poroda.

Ispod haljine mogu se po potrebi sakriti i udobnije cipele u koliko Vam nije zgodno nositi visoke potpetice.

Nepogrešiv je odabir za sve žene koje vole profinjen stil i koje se ne boje istaknuti u masi. Možda haljinu želite podići na još jedan glamurozniji nivo. Tada predlažemo da u našoj ponudi potražite ogrlice ukrašene svjetlucavim kamenčićima i stakalcima ili svečane pojaseve od cirkona.

Haljina za trudnice dolazi u veličinama:
S, M, L, XL



Post je objavljen 05.07.2022. u 15:24 sati.