Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freshcayg

Marketing

Fallen Madonna with big bubies

Vidili smo jučer na djelu manifestaciju stare kineske borbene taktičke nos u zadnjici

Stari kineski vojskovođa i mudrac također Du ga ću na, je usavršio borbenu tehniku protiv kretena koja se zove hipnotiziranje leptira padavičara.

Dakle kineski pastiri su imali telepatske moći kojima su ovce skupljali u stado, pa bi ovce njuškale jedne drugima guzice, i mislile da su zbog toga pametnije.

Tako se i kod nas na blogu svi kreteni skupe na jednom blogu, njuškaju jedni drugima guzice i misle da su ako jedni druge uvjeravaju da su pametni da će i ostatak svijeta povjerovati u to.

Mislim ono nađu ljudi kojekakva opravdanja za te slučajeve međusobnog njuškanja guzice pa će jednom to biti gledanje u pulsirajuću vaginu, drugi put proslava nekog antifašističkog klanja, treći put prava pliskavica, četvrti pravo na širenje zaraze, ali u konačnici se ipak sve svede na njuškanje guzice istima ili sebi sličnima.

Sutra ćemo se desiti fenomenom nevinih blogerica koje su se grozile kretena i prije i poslije onog trenutka, kada su ih na kratko prihvatile, jer njihov neprijatelj je i njihov neprijatelj, to se inače u kineskoj pokrajini Huan huhuan zove, jebati se a da ne uđe.

Post je objavljen 27.06.2022. u 23:03 sati.