Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dianna-divernoe

Marketing

ZAVRŠEN ROMAN ''ZMAJEV LEGIONAR I KRALJICA CVEĆA'' NA ENGLESKOM JEZIKU


Završen prevod romana ''Zmajev Legionar I Kraljica Cveća'' autorke Dajane Diverno na engleski jezik. Preostaje da se uradi i korektura teksta. Nadamo se da će tokom jula 2022 godine roman da bude promovisan na neki način i da će se to postići.
Od teme - Legionara i kraljice cveća - imamo i bajku, ali i crtani film. To su tri posve različite stvari, ali tema je posve ista.
Znamo da autorka nije verovala u uspeh novelizacije, odnosno nije verovala da će uspeti od scenarija napraviti izuzetno dobar roman - jer ko još tako ''skarabudženo'' piše knjige? Ipak je uspela, čak se i sama nasmejala činjenici da joj se ustvari roman i najviše sviđa od svega.
Roman ima oko 210 stranica.
Ostale predviđene novelizacije su : ''Carstvo Četiri Vetra'', ''Bela Lisica'' i drugo.

Za potrebe poslovnih sastanka autorka je rekla da će prostudirati poslovni engleski A2 nivo


Ovim putem se javno zahvaljujemo ponudi koja dolazi iz Frankfurta u vezi lečenja njenog sina, zakazivanja lekarskog termina, kao i rada na bajci na nemačkom jeziku u Nemačkoj, i eventualno crtanog filma ''Princeza Glorija U Čarobnoj Šumi''. Ali posve je nemoguće biti na par lokacija u isto vreme, posebno u smislu lečenja, koje zahteva stalnu prisutnost. Prijave za Tms u Frankfurtu su inače početkom jula, a za ''Jesenji TMS'' datumi testiranja su u prvim danima novembra 2022 godine.

Bajka ''Princeza Glorija U Čarobnoj Šumi'' objavljena je tokom leta 2019 godine u okviru Cd-disk izdanja i na nemačkom jeziku. takođe, svesni smo komentara koji potiču odatle da nije u redu da se to ni ne ispromoviše, ukoliko je već izdanje tri godine staro. Nemačka je takođe ukinula sve mere što se tiču ulaska stranaca i boravka u Frankfurtu.

Post je objavljen 27.06.2022. u 13:30 sati.