Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/idragi28

Marketing

Predavanje ljubavi

- Ljubav zahtjeva odustajanje od kontrole i dominacije. Kao što je Carl Jung rekao“ Tamo gdje vlada ljubav nema želje za prevlašću, a tamo gdje prevladava moć ljubav gubi snagu. Jedno je sjena onog drugog“. Čovjek nema vlast nad ljubavlju. Ljubav posjeduje vas a ne vi nju.

- Kada se prepustite Božanskoj ljubavi Ona vam daje moć povezivanja sa vlastitom dušom i povezuje sa svima koji vas vole i koji su vas do tada voljeli. Ljubav postaje prepoznatljiv odraz unutarnje veze sa dušom. (op.a)

- U ljubavi je najvažnije predavanje – ako težite za time da zadržite nadzor, onda će te ostati sami. Pružite sebi priliku za ljubav tako da se odreknete predrasuda o sebi i drugima. Ljudi koji se smiju od srca ne vode računa o tome kako izgledaju dok to čine. Nadzor je potreban samo emocionalnim škrcima. (Jodi Livon)

- Predavanje ljubavi ne podrazumijeva odbacivanje razuma. Predanje zahtjeva suglasje srca i razuma. Suglasje ljubavi i intuicije zatvara vrata strahu koji želi istjerati razum. (op.a)

- Ljubav ima mnogo lica.. Ljubav između muškarca i žene nije jedina smislena ljubav koju nam Bog nudi. Važno je voljeti i biti voljen (Jodi Livon)

- Vaš zadatak nije traženje ljubavi, već samo traženje i pronalaženje prepreka u sebi koje ste sagradili kako bi se od nje odvojili (Rumi)


Post je objavljen 24.06.2022. u 10:44 sati.