Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freshcayg

Marketing

Bit će rata kažu svi

Kaže zapovjednik britanske vojske da se vojska mora pripremiti na rat u Europi.

Očito je da pretpostavlja da Rusi neće stati na Ukrajini.

Ko zna priprema li se naša vojska za išta, obzirom na to kakvi su nam vrhovni zapovjednik i ministar obrane, čisto sumnjam.

A nije da ne bi trebali, dođe li do širenja rata, za očekivati je da Srbija stane na stranu Rusa i da naoruža Republiku Srpsku, jer ako Rusi mogu imat specijalne operacije po Ukrajini zašto oni ne bi mogli imati specijalne operacije po Bosni, ili možda malo i po Hrvatskoj.

Peta kolona vas ionako godinama uvjerava kako vam od braće Srba ne prijeti nikakva opasnost, i da ono prošli put i nije bilo tako strašno, uostalom oni su u stvari žrtve, a svi koji drugačije misle su fašisti.

Tako se oni koji se ovih dana protive tome da Miroslav Ilić inače Srbenda koja ima u svom repertoaru koloplet pjesama o čiča Draži i hrabrim Četnicima, nastupa u Hrvatskoj, proglašavaju fašistima.

Jednako kao što se oni koji nisu oduševljeni idotom antivakserom koji promovira četničku ideologiju, kad ne lupa po teniskoj loptici, također proglašavaju fašistima.

Nevina srpska nejač koja sebe od milja naziva četnicima godinama već mašta kako će dogodine s braćom Rusima slavit u Kninu.
U prijateljskoj i nesvrstanoj Francuskoj su opet bili izbori, koji su završili predvidivi, iako su njihovi analitičari i objektivni i profesijonalni novinari predviđali drugačije.

Desnica je osvojila glasova više nego ikad, pa je žrtva pedofilije precjednik Makaruna, prisiljen koalirati s mahnitim ljevičarima, što će bit pogubno za Vrancusku.

Naime ljevičari bi sve mukte, odnosno da lovu koju neko drugi zaradi da njima pa da oni ne moraju raditi ništa

Tako će eto žrtva pedofilije morat prominit politiku, neće više moć uzimat onima koji rade i davat bogatima, nego će morat uzimat onima koji rade, i davat neradnicima.

Nego kako vi trpite ovu vrućinu, ja sam se toliko natankao tekućine da mi je mučnina od toga, idem sad jesti neke velike smokve



Post je objavljen 20.06.2022. u 19:22 sati.