Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freshcayg

Marketing

Nuttela blues

Nije lako bit ljevičar, a bome ni desničar.

Evo recimo ljevičarima je kao jedina stranka koja zagovara njihove ideale osta adeze.

Svojim bjesomučnim skakutanjem od jedne do druge treće opcije, rasturiti su partiju koja je sad totalno u kurcu, a oni su i dalje toliko retardirani, da ne mogu shvatiti da samo neko jako retardiran, može razmatrati kojekakve Mirele Holly, Kolakušiće, žive zidove, Dalije i Puljke zvane nosonje, kao ozbiljne političke opcije.

Ipak vrhunac debilizma se očitovao u glasovanju za Radu Borića i Todora Celakovskog, koliko jebeno moraš bit retardiran da takav freak show dovedeš na vlast.

Glupani nikako da shvate da im je samo trebala bolja partija, koja bi bila točno onakva kakvu bi oni htjeli, recimo ko Plenkijev adeze.

I tako obzirom da je jasno koliko su tragične posljedice izazvali eksperimenti u Splitu i Zagrebu, svima osim zadojenim kretenima i ponosnim vlasnicima nekog od poremećaja seksualnosti, te da se formalna ljevica neće konsolidirati do izbora, a freak show će se locirati na ispod 5 posto gdje i pripada, jedini način da se spriječi koalicija adezeja sa nekim od opskurnih desničara je da svi levičari glasuju za adeze i osiguraju mu natpolovičnu većinu.

To će bit zatvaranje kruga kad će se sve ovčice odbjegle od saveza komunista nać u adezeju.

Nije li to prekrasno.

Moga bi slogan za predstojeće izbore biti Sa adezejom protiv vastaša, kojim bi se mogla okupit široka koalicija kleptomanijaka, antifašista, homoseksualne zajednice, Srba, Jugoslovena i idiota, koja bi odnijela veličanstvenu pobjedu, u čast koje bi se mogla organizirat gej parada kombinirana s besmrtnim partizanskim odredom, koji bi plesao kozaračko kolo sve bi naravno blagoslovio pater Tvrtko u pratnji Jelene Veljače i Severine.

Vidim jutros na nekom portalu da se traži osoba za peć palačinke na moru za plaću od deset tisuća kuna, pa eto prigode svima koji misle da su im male plaće ili pensije, očito je naime da su barem neki krajevi lijepe naše doživjeli procvat i blagostanje, zamislite kako ti ljudi žive kad nema nikoga ko bi peka zeru palačinki za deset tisuća kuna, možda je vrijeme da dežurnim kukačima nad sudbinom klerom, kojima je eto prije bilo bolje odlučno kažemo, daj majke ti ne seri.

Post je objavljen 19.06.2022. u 07:16 sati.