Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freshcayg

Marketing

Virtualni jebači

Strašno je ovo stanje otkad su svi antifašisti na bloghaeru pomrli, pa nema ko komentirati dnevna politička događanja, tek tu i tamo se javi poneki zadojeni kreten, koji nikako nemore oprostit onoj staroj komunjarom Tuđmanu, što je stvorio državu, i to je to.

Tako i danas kad napokon imamo seks aferu u okviru politike, niko ništa.

A baš šteta, imamo primjer militantnog ateiste, i Srbina aktiviste, koji su imali namjeru izjebat neke influjencerice, iz Srbije na nacionalnoj osnovi.

Dakle nakon što smo se navikli da u političkom životu aktivno sudjeluju, kleptomani, veleizdajnici, našmrkane budaletine, nadrkane žene onih koji nisu naši, notorne glupače s brojevima, one koje nisu ni za madraca a pogotovo ne za mudraca, kojekakvi tupani, imamo i pojavu neinteligentnih totalnih kretena, i njihovog vođe, koji je toliko opsjednut vlašću, da bi idiot kakav je i Ratka Mladića branio nesretnim djetinjstvom.

Splitski bivši dogradonačelnik, Srbin aktivista je do sada imao niz ispada, pa je ispao antisemit, nasilnik, i sada pedofil.
On u stvari nije ništa od toga, ali je zato zadojeni kreten, koji stvarno ne bi trebao imati mjesta u politici, iako bi bilo šteta da se sve slomi preko njegovih leda, pravo zlo je u stvari onaj nosati idiot, i njegova nosata žena također.

Saćemo imat jednu vježbu pod nazivom izbaci uljeza

Šutalo, Erlić, Stanišić, Sučić, Ivošević

Post je objavljen 13.06.2022. u 22:56 sati.