Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/krizar

Marketing

"Vragovi su na zemlji"

..napisao je Šekspir! A mudri Krleža je dodao - Veliki meštri sviju hulja! Btw' bila sam na predstavi ' koju je režirao B. Brezovac' a moj brat napisao glazbu za istu. I gle' čuda' svi vrli kritičari su ( ono kritičari' neispunjeni i neuspjeli umjetnici) su je popljuvali. Ja sam' pak s te predstave izašla...preporođena!
Imam 61' banku. Učinila sam sve smrtne grijehe' osim dva.
Svi smo mi lutke na koncu' u režiji" vragova i meštara sviju hulja" ovdje..na zemlji. Nebesa' apsolutno' nemaju ništa s tim.

Preživjela sam Jugu' u obitelji ( i svim ostalim folklorom) gdje su se Religija i Partija doslovno klale! I ja u tom sendviču' odlučila sam ' ne bit moja' majka nit moj otac. Biti svoja' a to koštaaa!.

Preživjela sam Ja' ko i djeca mi 'obrambeni rat! U podrumu' ko krtica' dugih 4- tri godine! I slomila sam sam se kad me moj sin pitao' jer gledao je " Četverored" pa " Kapelske krijesove" i pitao me - mama -ko je tu dobar' a tko zločest????? Objasnit svu složenost' NAŠE povijesti. Mišn impasibl!

Preživjela sam ja i vađenje bubrega i nadasve loše prognoze. I deložacije i otimačinu' svega što sam steka ' ' crnačkim" radom.

Preživjela sam ja Coronu' gdje su se svi farmaceuti obogatili do koljena sedmog( Ursula mah- mah' jel ti suprug 'ono zadovoljan' zarađenim? Jel je? ) Il sad treba život staviti u policijske sate'SVE opet zabraniti' zbog jebenih majmunskih boginja. Majmuni jedni!

I pitam se' sav ovaj prikupljen' genetski materijaj' testiranjem'u što će se pretvorit? U ciljane genetske ' biološke bombe?

U 21. smo stoljeću. Jel?! Ima rodova ko govana!"
Ja dam pak' žena' majka ' baka. PM žensko sam' i po izgledu' imam sise' imam vaginu'
dojila sam' rodiiila sam' blečila sam se 12 sati dok sam djecu rađala i sad će mi nova vrla politika reć da sam ja roditelj 1 il ipak 2?
Mater sam' baba !!!

I sad ovaj horor u Americi!

"Pa sad se bjelkinjama tamo pocenje dogadati ono sto se crnkinjama i domorodcima radi sve ovo cijelo vrijeme. Ne mogucnost kontroliranja medicinskih odluka o svom tijelu. Crnkinje i domorotkinje vec godinama seriliziraju bez njihovog pristanka. Karma is a bitch.
Sljedece sto im je meta tamo su kontracepcijska sredstva. Broj rodenih je svake godine sve manji, nema vise bijele novorodencadi za posvojiti itd. Svasta se tamo iza brda valja."

Jeste gledali Sluškinjine priče? I vele Talibanski šerijat je fuj! Aha' tog u bjelačkom svijetu nema. Ma' govna bijela' muška! Da oni krvare' da ih klistiraju pred porođaj' da čedo' nose' 9 mjeseci' da im noge otiču' da ne mogu pertle zavezati' maaa.Dečki sorry' al vaši prestavnici' koji vode ovaj svijet su..." meštri sviji hulja" onooo GOVNA! Dementna' nemoćna jer im se više ne diže! Đizus!

I budimo iskreni' u svim povjesnim previranjima' tko je najebao..žene i djeca!

Vrli' bjelački ' muški SVIJET!!

Riga mi se!

Pa opet' naivne li mene' vjerujem u Anđele!

Toliko se bojim za moju unučucu' jer NIŠTA nije NORMALNO!

A što vidiš " kod susjeda' čekaj i kid sebe"

Post je objavljen 25.06.2022. u 21:07 sati.