Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dianna-divernoe

Marketing

DVE MAJSKO-JUNSKE ZANIMLJIVOSTI IZ ŽIVOTA DIANNE DIVERNO


Autorka Dianna Diverno planira da na jesen polaže ispit iz francuskog jezika. Iako je to želela, na žalost sada zbog lečenja njenog sina nije bila u prilici da izrealizuje. Dajana ima mnogo svojih književnih dela koja se događaju na teritoriji Francuske: Trijanon 1,2,3, Dersalovi Naslednici 1,2,3, Poslednje Venčanje, Francuski Poljubac, Tajne Strasti Grofice Razaski, Fatalna Prismotra, Topaz U Kremenu, Komodo Kumovanje Italijanske Mafije...
Ali uprkos tome, sem kao scenario u ''The First Anthology'' gde je scenario ''Francuski poljubac'' ništa više nema na francuskom jeziku...Nadamo se skoro i nekoj bajci, ako ništa drugo.
Nadalje, druga zanimljivost je da se zahvaljujemo na majskoj ponudi da se Dajana Diverno doseli u Los Anđeles, odnosno u Holivud i nastavi rad kao scenarista. Na žalost, zbog predloga lekarske komisije od početka maja 2022 godine, ona je sad usredsredjena na lečenje njenog sina. Svi drugi odgovori po pitanju bilo čega, verovatno će doći nakon završetka tretmana. Sem ako se ne ukombinuje i lečenje u Los Anđelesu i njen posao s scenarijima ..kao primer..
Da se ipak podsetimo,od pocetka marta,autorka je prijavljena za useljenje u S.A.D
Bilo je pitanja u vezi nekih privatnih detalja, pa se trudimo da odgovorimo i na to

(slika ''Ajfelov toranj'' - programi : Motionleap i Tree Frame)

Post je objavljen 09.06.2022. u 21:49 sati.