Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freshcayg

Marketing

Čudna žena čudnog imena

Kao što ste svi vidjeli, a pogotovo oni koji ne čitaju moj blog pošto oni češće svraćaju, današnji zadatak je pisati o rasplodu, i nekoj čudnoj ženi čudnog imena.

Ajmo prvo o ženi.

Ja mislim da žena nije kriva, krivi su roditelji narkomani koji su se tolko napušili da su ženi dali ime Eugenika.

O rasplodu ćemo malo poslin, saćemo iz izvora bliskih istrazi zaključiti kako je Klocki uznemirila Jelena.

Klocki i četrdeset razbojnika kad idu u lov onda pričaju bajke kako oni ubijaju samo životinje invalide i one koji nemaju rogove kakvi se njima svidaju.

To se inače zove pravo na izbor, kad je u redu ubijati one koji su bolesni ili ih jednostavno ne želite.

Da bi to mogli morate ili bit žena ili imati lovačku dozvolu, a pošto Jelen nit je našao ženu u sebi nit ima lovačku dozvolu, on to ne razumi.

Jelenu je ta potreba za ubijanjem strana ma kakvo čudesno opravdanje bilo.

Sad Moremo o rasplodu.

To je ono ko kad oćete napravit smothie, kakvi se umene u selu radu, morate imati blendera, voće, povrće, i jogurt, i ono šta je najvažnije utikač, i utičnicu.

Zakurac vam je imat dva utikača ili dvi utičnice, nećete tako smothieja kusat.

Posli rasploda dobijemo plod ilitiga smothie, i onda dođu neki psihopate iz redova žena ili lovaca i proliju ga jer eto oni imaju pravo na izbor.

Nevine blogerice i blogeri sa ženom koja vrišti u njima pišu pizdarije po blogu, umisto da lipo pišu šta im Klocki kaže, da se zna da post ima uvod, zaplet, rasplet, fabulu u lupusu, i naravoučenije.

Nećemo nigdi vako dospit, a sve zato šta zbog zlih doajenki, zbog kojih nikada nismo završili priručnicu za pisanje po blogu, pa sad imamo vaki nered.

Post je objavljen 09.06.2022. u 07:21 sati.