Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mela

Marketing

Počelo, počelo, počeja je rat


i to bez mene, jer san se zabavila ispitima, bilješkama…

Daklen meni svaki vrag padne napamet, a kad san čula da iđemo uskoro u boj s Dancima (malo prije na Dnevniku) da je prvenstvo bez mene počelo, pala mi - ej na pamet taktika ratovanja: koju ću reć jer nema šanse da će je Danci razumit.

Taktika jest ovaka: NAVLAŽIVANJE, ŽMIKANJE, OMAKŠIVAČ, PEGLANJE, ŠTIRKA. Svi navijači to razumiju, eeeeeeeee, a Danci će razumit kad budu prali dresove.

Lipo ćemo im dati taku glavobolju da kada krenemo s VLAŽENJEM i ŽMIKANJEM, pa malo ohanemo s OMEKŠIVAČEM, što je samo uvertira za ŠTIRKANJE i PEGLANJE, pa opet OMEKŠIVAČ i naglo NAVLAŽIVANJE uz čvrsti ŠTIRK. Kad će doći CENTRIFUGA na 1200 okretaja, neću van reć. Sve tu to šifre, jer u ratu se širfuje za najubojitije igrače svita koji znaju svoj posa.

Naši dobro znaju fiziku i šta je centripetalna i centrifugalna sila: " Centrifugalna sila je sila koja nastoji odbaciti tijelo od središta gibanja... Centripetalna sila je sila koja djeluje na neko tijelo da se kreće po zakrivljenoj stazi; usmjerena je uvijek prema središtu zakrivljenosti (centripetalan je onaj koji teži prema središtu ili centru).[2]" - izvor Wikipedija.

Eto neka cili svit zna da Vareni imaju taktiku i da si Danci ne tribaju peglat dresove jer ćemo i mi ispeglat!!!

Živili Vatreni i svi navijači!!!

Živila ja!!!

P.S. Drugi puta pišen post jer kad želin ubacit sliku sve se zaledi i neće se izgasit plavi okvir. To je već 2. put da mi se to događa. Šta je ovaj blog zabranija unos fotografija??? Ljuta san ka pas!!!


Post je objavljen 08.06.2022. u 21:04 sati.