Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kakotikupus

Marketing

mačka

dakle. moran se složit sa autoricom članka u kojem protestira protiv nametnute teze da: 'ko ne voli životinje, ne voli ni ljude' i kategorično mogu kazat da je teza nametnuta jer istina je upravo suprotna.

ako ćemo gledat sa sociološkog gledišta postavlja se jedno ključno pitanje; kako netko može više volit svog kućnog ljubimca, životinjskog podrijetla, od svojih ukućana? mislite da fantaziram kada to kažem?! aj, molin vas, svi vi koji poznajete neku obitelj sa kućnim ljubimcom kojemu se pridaje prevelika pažnja koliko je ta ista pažnja uskračena njihovim ukućanima? aaaa, vidite da ste se i sami sitili takvih, jel tako? je!

e sad. nije problem u ljubavi prema domaćim i inim životinjama, ja recimo npr. na hacijendi, tamo di pečen na gradele gol dopasa, iman tri blavora koje zovem đuro, šime i špiro, mislim ne zovem ih oni su stalno tu i ja i uvik lipo pozdravin kad se sretnemo, onda oni pogledaju mene ja sačekan da prođu i nastavim dalje, osim kad ih prepadnen i neznaju ko je, zmije inače ne čuju već samo osjećaju vibracije a očima vide samo termalnu sliku, tek toliko da ne mislite kako samo 'gledaju' da vas ugrizu, istina je potpuno drugačija, kao i ovo sa kućnim ljubimcima, napadaju samo kada se osjećaju ugrožene i to samo otrovnice, jer imaju čime, pa čak i one ako ih niste ugrozili bježe od vas, jer njihova termalna slika prikazuje nešto veeeelikooooo.

no, da se ja vratim na temu. imao sam mačka koji je bio duša od mačke. kad bi dolazio sa posla čuo bi, osjetio, štali već, i uvijek me sačekao iza, naglašavam iza, ulaznih vrata, jer ga šefika iz straha da mu se nešto ne dogodi nije puštala vanka čak, čak ga nije tila vodit ni na hacijendu da upozna đuru, šimu i špira tako da je mačak cili svoj život proveo na relaciji balkon-dnevni boravak, je li to ta ljubav prema životinjama o kojoj pričaju oni što se u nju kunu? ja bi prije reka da je psihoza. al da se ja vrati na mačka. dakle, nakon šta bi me dočeka i ja se razredija, sija bi na stolicu ispred mene ka sfinga, kao da me čuva, poslin ručka bi ja iša ubit oko i samo bi reka 'mačak, oćemo li?' ja u krevet a on mi se zavuče iza pregiba koljena i onda nas dva ubijemo oko, nakon toga, kad se ustanemo svak osvom poslu.

i sad dolazi kvaka 22. kad bi šefika i ja poželjeli da izmjenimo intimne nježnosti eto ti mačka za nama, 'a jebate! koji ćeš mi ti kurac?! držat sviću?!' i onda bi ga ja šutnija nogon, a šefika, kao velika ljubiteljica životinja, i kad joj nije bilo do seksa, bi se svadila samnom, inače joj to nije smetalo.

i sad ja vama oču postavit jedno pitanje, tj. više njih: jel vi mislite da sam ja mrzitelj životinja? jel bi i vi pustili svog kućnog ljubimca da gleda šta radite sa svojom sudružnicom u krevetu? da li bi ste sve to možda snimili i ovjekovječili kao što to čine pravi 'ljubitelji' životinja ili biste me prijavili za zlostavljanje? a? i konačno, što mislite dal li je mačak nakon te epizode i ostalih koje su usljedile i dalje išao samnom u krevet ubit oko?

ovo bi se čak moglo pretvorit i u jedno kvalitetno ankentno pitanje, a ne ka ona dosad.

Post je objavljen 07.06.2022. u 13:12 sati.