Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/fragmenti2

Marketing

Moja mala voli narodnjake...










Et'... lijepo ljudi kažu da nikakve koristi od šund glazbe... a ja navalila, pa navalila :O
Al' čekala se 'Kraljica noći', pa je bio red da je se dočeka 'sa stilom' :)) I evo je - sinoć ponovno procvjetala.
Doduše, nije ovo baš prava - prava kraljica... prava, tj. najpoznatija od tih i takvih noćnih dama je Selenicereus grandiflorus, poznata još i kao mjesečev kaktus. Cvjeta jednom godišnje, i samo jednu noć. Cvjetovi su ogromni i neodoljivog su mirisa koji podsjeća na vaniliju i naranču.
No, ova damica koja je kod mene sinoć procvjetala, ak' se mene pita, ne zaostaje puno za njom... Iz roda Epifilum je, i isto tek u sumrak počinje otvarati svoje latice, i također je lijepog i opojnog mirisa, a vijek joj može biti mrvicu dulji - još nekoliko jutarnjih sati :)
I da, ako se ne varam - prošle godine je cvjetala čak dva puta.

Ima jedan gospodin koji je od nedavno, sasvim slučajno, počeo uzgajati rajčice - tek nekoliko njih, ali je oduševljen kao da se radi o velikom rasadniku i svaki dan ih obilazi i pomalo im pjeva, jer je čuo da tako bolje rastu. Pa ako je mogao princ Charles svojima puštati klasiku, što ne bi i on...
Ja se skroz slažem s njim... al' ovoj noćnoj - ljepotici - damici se nekako nisam usudila puštati Mozarta, pa je dobila što je dobila: noćne klubove, alkohol, drogu, sex... i sve ono što ide uz noćni život, je l'...
E, al' sad više nećemo... sad možemo nastaviti s pjesmama koje su skroz bez... bez svega što sam navela u gornjoj rečenici :)









Post je objavljen 04.06.2022. u 18:29 sati.