Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/luki2

Marketing

Prije kiše...:))))

Dav Gindo, ovo je za Tebe. Sjedila sam u Cat Caffeu i sjetila se Tvoga posta - nar..:)))))

Pa naručila::)))):



Danas sam otišla, po naputku moje stomatologije, napraviti ortopan. Zašto se snima ortopan?! Ortopan ili panoramska snimka ili zubni RTG je dvodimenzionalni snimak koji prikazuje obje čeljusti uključujući zube i njihove korjenove. Ortopan je temeljna radiološka slika jer upravo on pokazuje trenutno stanje zubi, okolnih mekih tkiva i pomaže da se pravovremeno uoče patološki procesi , stanje kostiju te karijes na zubima.

Nakon obavljenog RTG-a (čekanje pola sata), vratila sam se na Trg, jer sam srela Zvjezdanu, ili blogericu Andreu, kojoj sam obećala da ću se vratiti na kavu. I tako je i bilo! Da samo se dogovarale, ne bi ispalo tako dobro....
Evo zajedničke fotke s kave:

I za kraj - otvorenje Pričozemske - prve dječje knjižare u Zagrebu. Ako ste blizu Maksimira, "Kraša" i sl. - svakako posjetite!
"Pričozemska", nova knjižara Ibis grafike, otvorila je svoja vrata.

Pigledajte kako je bilo:










I........

Činke!!!!!





Dječji šampanjac, vino za odrasle... Odlična atmosfera, jako puno djece - nisam ih slikala, da ne bi bilo....


Današnji dan još u slikama:



Trešnje - hrušt....S Trga....

i mali buket, za veselje i sreću.



Što bi, nogometni dečki?! :(((( Poraz od Austrije u Ligi nacija...:((((( Za tri dana Francuska u Splitu! Inače će vas Didier Deschamps popati kao croissant za doručak... Saberite se, molim vas!!!!!

Marin Čilić izgubio polufinale Roland Garrosa. Odličan rezultat, bravo Marine za polufinale - u finalu bi se našao s Nadalom, a to baš ne vjerujem da bi dobio...Znači, napravio je najviše što je mogao!

Ljub!



Post je objavljen 03.06.2022. u 23:10 sati.