Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/luki2

Marketing

Festival zdravlja i još sto čuda....

Jako volim sunčane i lijepe vikende, a ova subota je bila baš takva...Malo grmljavine od ponoći - ali ništa strašno....
Jutro je počelo odlaskom na Maksimir, bolje rečeno na Vidikovac, gdje se održao Festival zdravlja /traje još sutra.
Poslušala sam panel diskusiju, na kojoj su sudjelovali: Ida Prester kao voditeljica, mag.pharm. Dubravka Musa i Oliver Vasilj, dr. medicine, ginekolog, na temu: "Žensko zdravlje i dobre bakterije".



Gradsku pročelnicu za zdravlje, dr. sc. Romanu Galić predstavila je Nevena Rendeli.

Izvrsno, poučno i zanimljivo.

Od Croatia osiguranja, jednog od sponzora događanja, dobila sam:



Bočica za vodu, torba i na kraju kišna kabanica. (ona mali zamotuljak, za sada neotvoren).

Izložba u Maksimiru:







Kad sam se kretala prema Filozofskom fakultetu, u želji da odem na Psihozij - drugi dan po redu, naišla sam na veliku rasprodaju i kvartovski buvljak. Evo kako je bilo:









Plenarno predavanje je održala mr. sc. Nada Antić. Tema: "Novo doba, novi načini rada" . Govorila je o odnosu psihoterapeuta i klijenta. Važna su znanja i tehnike psihoterapeuta, a danas postoji dvjesto oblika psihoterapije u cijelom svijetu.
Važna tema je bila i provođenje psihoterapije u postpandemijskim vremenima. Neki se psihoterapeuti nisu se vratili na provođenje terapija uživo i dalje rade isključivo online. Neki klijenti su jako zadovoljni, dok drugi žele terapeutski rad sa psihoterapeutom - uživo....

Ručak.

Nakon ručka, predstavljanje udruga za pomoć - Plavi telefon i druge udruge.....








Radionica: "Dobri, bolji, sebi najgori - perfekcionizam iz psihodinamske perspektive", prof. Amela Gradac. Na radionici smo pokušali efinirati što razlikuje izvrsnost i perfekcionizam. Ljudi se pitaju što je loše u tome da je netko izvrstan. Zašto bi to bilo uzrok nečijih problema?! Nema depresije bez perfekcionizma.Strah od pogreške. Stav: ja sebe najviše tjeram; ja sam sebi najstroži kritičar. Kod izvrsnosti motivacija je uspjeh, a kod perfekcionizma - strah. Ne možemo kontrolirati sve, a i ne moramo.

I na kraju okrugli stol: "Djecu ipak ne donosi roda - važnost seksualne edukacije adolescenata",. Moderatorica: prof. de. sc. Gordana Keresteš. Sudionici: doc. dr. sc. Tanja Jurin, doc.dr. sc. Bruna Profaca, prof. dr. sc. Aleksandar Štulhofer i mr. sc. Maja Gabelica Šupljika. Tema je bila uloga obitelji, uloga medija, uloga odgojno - obrazovnog sustava u seksualnoj edukaciji adolescenata.





Nakon svih predavanja, uspjela sam otići i u Sax na druženje, slušanje glazbe i pivo.



Moje svjetleće narukvice iz Saxa...:))))



I naravno, malo pivo.

Jedino što nisam stigla danas - nisam stigla otići na Trnajsku cestu, gdje se održao Festival priča.....

Ljubim!



Post je objavljen 22.05.2022. u 01:48 sati.