Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/luki2

Marketing

Piletina i šparoge....Njami!!!!!





Po Draženovom receptu (nisam vagala, sve stavila odokativno, kako sam mislila da treba). Piletina narezana na male komade, šparoge, tjestenina (prethodno skuhati), sve staviti u wok.... Na kraju, dodati jedno malo vrhnje za kuhanje i soya umak. Za čas gotovo, a prefino! Hvala Dražene!

Oduševljena sma prosvejdom, a zbog reakcije medija, koji su istaknuli ovu životnu priču ili bolje rečeno tragediju - država će čak snositi troškove prekida trudnoće u Sloveniji. Tako i treba biti, ako već ženu vozate od nemila do nedraga i imate svakojake prigovore - savjesti ili bolje - nesavjeti. Bravo Mirela! "Čavajdu odbili u Petrovoj, ide na pobačaj u Sloveniju Javio se Beroš...." Beroš se javio samo u vezi troškova, ali i to je vrlo važna stavka. (izvor. index.hr). Mirela ima za koga živjeti - za sina, kojeg već ima i supruga i sve svoje najbliže. Tumor kod nerođenog djeteta rapidno raste, potvrđuju liječnici i moglo bi se dogoditi i ono najgore - da se umjesto jednog, izgube dva ljudska života.....Čim prije odlazak u Sloveniju i mir Mireli i njenoj obitelji.

Sutra naveče sam u Varaždinu, Bla Bla Car :)))) - i slušanje koncerta Tomislava Čavleka, koji povodom Đoletovog rođendana koji je bio 11.05., pjeva isključivo Balaševićeve pjesme. Kafe bar "Bilikum" Varaždin, od 20.30, sutra - petak navečer. Zagrebačka ekipa sva dolazi! :)))))))))

Tko želi, neka se pridruži. Ljubim!





Post je objavljen 12.05.2022. u 23:08 sati.