Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/vkrnic

Marketing

Masan sam

Kao revni " pacijent" redovito se kontroliram, taman kad završim s jednom serijom kontrola započnem drugu. Naravno kao pacijent koji ide bez veze redovito čekam u našem superbrzom banana zdravstvu na najobičniji pregled na koji znam doći i godinu dana unaprijed. Priznajem službenici me blijedo gledaju.
Nakon svih pregleda došlo je vrijeme za kontrolu krvi koju je doktorica odredila. Nisam ju čekao dugo " bez veze" čak su mi je sestra došla kući krv izvaditi i otuđila mi za kontrolu moje fiziološke i krvne sadržaje. Savjesni sam egrađanin kao kiborg, pa sam uvidio da mogu vidjeti vlastiti nalaz.
Doktorice malo sam masan, ali sve ostalo je ok!
Bogme jesi masan, odgovorila je doktorica bez latinskih naziva za masan. Da li si jeo što jaće prije vađenja krvi?
Pa nisam kad bolje razmislim, samo pečenku, a ono bijelo u pečenki obožava, i da pojeo sam čokoladu! Samo to pomislio sam da je to normalno tko još ne jede slaninu sapunjaru luk i pečenku za večeru. Shvatite to je dobro.
Moraš na dijetu, pa čemo opet provjeriti krv. Da , ali meni je indeks tjelesne težine savršem 184 cm i 78 kg. Prvo nisam mogao jesti, pa kad sam počeo s 41 kg na 78 i opet savršen mi je BMI.
Dalmatinska dijeta ti slijedi
Odakle mi sad orada, brancin, dagnje ili hobotnica. Dalmatinci jedu i Paški sir, pršut, stada janjića. Nisam se usudio pitati da li je isto to Dalmatinska dijeta.
Baš sam jučer dobio čokoladu koju mogu gledati, a bogme i ona mene gleda ovako masnog i mislim govori mi Pojedi me ja to želim B


Post je objavljen 05.05.2022. u 13:40 sati.